2777
2789
عنوان

دیگه دارم دق میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 22 پست

شوهرم این مدلی نیست ولی شبیه شوهرت زیاد دیدم

شوهر دوستم این مدلیه

ی بار ب دوستم گفته بود فکر کردی من خرم؟ من متوجه شدم ک خانوادت منظورشون از فلان حرف، من بودم و ....

اینجور ادما از حرفا برداشتای شخصی خودشونو دارن

عزیزم تو نمیتونی به شوهرت زور بگی

اینکه خانوادتو دوست داشته باشه یا نه ب خودش مربوطه

همینکه با تو خوبه کافیه

تو هم دیگه رو این قضیه تمرکز نکن

منم از خانواده شوهرم بدم میاد فقط یکی از خواهراشو دوس دارم چون نرماله. شوهرمم فهمیده خوشم از خانوادش نمیاد

مادرش بارها بهم تیکه انداخته و اذیتم کرده و کلا خانوادش وقتی باهاشون حرف مبزنی باهات خوبن تا گفتگو تمام میشه از تو حرفات هزارتا معنی دیگه در میارن و ب گوش شوهرم میرسونن اره فلان منظورو داشت

منم ارتباط خبلی کمی باهاشون دارم

حالا جالب اینه شوهرم در مورد خانوادش به من زور نمیگه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

اول به خانواده ت مخصوصا مادرت بگو که تماس تلفنی با فامیل نداره و گفته وظیفه خودته و اینا کارای زنونه است مطمئن باش از طرف مادرت اینا دیگه نگرانی نداری 

دوم ،،،آیه ۱۱۵سوره انعام رو ۳بار بخون و به همسرت فوت کن از رفتارش پشیمون میشه تجربه شده است . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتی نداره اسی توام مث خودش باش وقتیکه خوبی جوابگو نیست بایدددد اجبارو سازه کارت قرار بدی دفعه بع ...

مام تو دوران عقد خیلی درگیری داشتیم مادرم یکبار بهش گفت پاشو از خونم برو بیزون

اینم میگه من یادم نمیره اونارو

اما منم اگه بخوام مثل خودش بشم مادرش خودشو به مظلومیت میزنه که اره من دوسش دارم در حالی که اینجوری نیست

نمیخوام مادرش خوبه بشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اول به خانواده ت مخصوصا مادرت بگو که تماس تلفنی با فامیل نداره و گفته وظیفه خودته و اینا کارای زنونه ...

مرسی عزیزم💔

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
مام تو دوران عقد خیلی درگیری داشتیم مادرم یکبار بهش گفت پاشو از خونم برو بیزوناینم میگه من یادم نمیر ...

چی بگم گیرکردی دیگه

بهترین راه صحبت با خانوادته 

بگو اینقد رو به این ادم ندید به شوهرتم بگو بهتر ک زنگ ننیزنی فک کردی مادر من ارزو صدا تورو داره مثلا؟

نمیاد بگو بهتر ارزو ب دیدارت ندارن ک اونا دخترشون دوسدارن 

اگ میتونی مدارا کن و هیچی نگو 

اگ واقعا نمیتونی شمشیر رو از رو ببند برا شوهرت 

من بابام خودش بهم گفت اگ دوسنداره رفتو امد کنه تو خودتو چرا ناراحت میکنی ما ک کشته مرده طرف نیستیم ولی توهم نرو مث خودش

البته اینا مال قبله الان خداروشکر صلح برقرارخ

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چی بگم گیرکردی دیگهبهترین راه صحبت با خانوادته بگو اینقد رو به این ادم ندید به شوهرتم بگو بهتر ک زنگ ...

چیکار کردی که صلح برقرار شد

چیکار کردی که صلح برقرار شد

من کاری نکردم چندماهی به همین منوال طی شد 

قطع ارتباط کامل طرفین با خانواده ها 

یعنی شوهرم با خانواده من و برعکس....

دیگ اشناها دیدن اینجوری نمیشه 

جلو چشم دوست اشناهام بد بود واقعا 

چنتا از بزگترا واسطه شدن اشتی کردیم همه 

همه این بحث و دعواها زیر سر من بود 

منم دگ ادم شدم دگ کاری ب کار کسی ندارم 

نه تو خونه مادرم میرم زیاد نه تو خونه مادرشوهرم 

هروقتم برم هر حرفو بحثی رو تو همون خونه میزارم میام بیرون دیگ خبر نمیبرم بیارم هنوز اثار کسخلی تو وجودم هس ولی قایمش میکنم و صلح برقرار میکنم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺