2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا جواب بديد حتي همين جا هم كسي بهم محل نميده

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 56 پست
چجوري خودمو دوست داشته باشم وقتي خوردم وقتي انقدر حقيرم كه توي جمع هيچ كسي بهم اهميت نميده ديدي وقتي ...

عزیزم نباید توجه دیگران و تعریفاشون انقدر برات مهم باشه بیشتر وقتا خانواده شوهر از سر حسادت تعریف نمیکنن تو به خودت برس در حد توانت کتاب بخون ورزش کن رژیم غذایی سالم بگیر نمی‌دونم هرکاری که برای جسم و روحت خوب باشه اونوقت میبینی شوهرت از قبل بیشتر بهت توجه میکنه 

من یه فرق با تو دارم که اونه اذیت نمیشم فقط برا اینکه حوصله ام سر نره سعی میکنم تو کار ها کمک کنم سر ...

بخدا انقدر حسوديم ميشه به آدمايي كه دورشون پر از آدمه و عزيزن تازه من ميبينم چقدر جنسشون خرابه و شايد اصلاً پشت سر همون آدما بد ميگن ولي پشت همونايي كه بد ميگن همون آدما باهاشون خوبن چرا بايد اينجوري باشه دنيا

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از بس توجه نديدم ميگم كه دنبال گدايي محبتم ولي واقعاً باور كن هيچ دليل خاصي نداره ديگران با من ا ...

چند تا دلیل داره بد بودن

یکیشون میتونه این باشه حسادت اطرافیانت باشه

یا اینکه زیادی دم دستی بودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب بایدیه تغییراتی درون خودت انجام بده میگن هرچه کمتر دردسترس باشی ارزشت بیشتراز دسترس بودنت میشه مث ...

نه به این هم نیست من هم بدجور محبت کردم اشتباه میکردم ، محبتم و متعادل کردم بازم زیاد محبت نمیدیدم خودمو کم تو دسترس گذاشتم حتی مغرور گرفتم ...

فقط فهمیدم باید خودمو سرگرم موفقیت کنم اینا به ادم ارزش میده امقد سرگرم که وقتی برا فکر به اینا پیدا نکنی . بعدم بی نیازی و هم صحبتی نهایتا تو مجازی یا هرکی احترامت گذاشت و ارتباط معنوی با خودم و خدا  

عزیزم نباید توجه دیگران و تعریفاشون انقدر برات مهم باشه بیشتر وقتا خانواده شوهر از سر حسادت تعریف نم ...

دلم يه خواب طولاني ميخواد عزيزم واقعاً براي خودم آرزوي مرگ دارم خيلي اذيت شدم توي اين دنيا خواهرم ندارم كه همدمي داشته باشم واقعاً تنهاي تنهام

دلم يه خواب طولاني ميخواد عزيزم واقعاً براي خودم آرزوي مرگ دارم خيلي اذيت شدم توي اين دنيا خواهرم ند ...

حالا من دو تا خواهر دارم از دشمن بدترن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نه به این هم نیست من هم بدجور محبت کردم اشتباه میکردم ، محبتم و متعادل کردم بازم زیاد محبت نمیدیدم خ ...

ببين آخه توي آدماي معروف و بازيگرا ديدي؟بعضيا بي دليل عزيزن و كاريزماتيك بعضيا بي دليل نچسبن ما كه بازيگارارو از نزديك نديديم كه بگيم باهامون بدرفتاري كردن واقعاً ام بعضياشون قيافه شون خوبه ولي ما از شون بدمون مياد منم احساس ميكنم اصلاً دست خودم نيست انگار انرژي من دافعه داره

دلم يه خواب طولاني ميخواد عزيزم واقعاً براي خودم آرزوي مرگ دارم خيلي اذيت شدم توي اين دنيا خواهرم ند ...

اگه تنهایی برو تو اجتماع جایی که خانما هستن باشگاه ، ارایشگاه ، کلاس اونجا برای خودت دوست پیدا کن بعضی وقتا چنتا دوست خوب از فامیل خیلی بهتره تنهایی واقعا سخته 

چرا برات مهمه اهمیت بدن فقط روی خوشی خودت تمرکز کن و اهمیت نده بعدش این بقیه هستن که دنبال توجه تو م ...

چون يه آدم بي اعتبارم شما اگر بدوني كه بود و نبودت انقدر فرقي نميكنه كه اگر توي جمع نباشي اصلاً هيچ كسي دنبالت نميگرده سراغت و نميگيره چه حالي ميشي

اگه تنهایی برو تو اجتماع جایی که خانما هستن باشگاه ، ارایشگاه ، کلاس اونجا برای خودت دوست پیدا کن بع ...

رفتم و الان همون اجتماع جوري به ديگران محل ميدن و به من بي محلي ميكنن كه هر روز دارم گريه ميكنم ببين هيج كسي منو جدي نميگيره نميدونم چجوري ثابت كنم كه بهونه نميارم و اين دست خودم نيست واقعاً

به خاطر اینه که اعتماد به نفس نداری توجه زیاد بی توجهی میاره مگ نمیدونی در ضمن محبت گدایی نکن چون هی ...

خب ببين توي عمل وقتي زياد بي محبتي ببيني شما مجبور به گدايي محبت ميشي چون همه آدما به يه محبت نرمال احتياج دارن وقتي اين محبت ديگه نباشه اصلاً مجبور ميشي گداييش كني