2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا جواب بديد حتي همين جا هم كسي بهم محل نميده

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 56 پست
عزیزم نباید توجه دیگران و تعریفاشون انقدر برات مهم باشه بیشتر وقتا خانواده شوهر از سر حسادت تعریف نم ...

تعريف نكردن چيه عزيزم بهم فحش ميدن اونم بلند بلند من كارم از اين حرفا گذشته

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻
شوهرتم قبل اینکه اون از تو ایراد بگیره تو ازش ایراد بگیر اعتماد بنفسش کم میشه دیگه در تو دنبال ایراد ...

توي دلم خودم و چيكار كنم كه ميبينم همه جا همه منو طرد ميكنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من دو تا خواهر دارم از دشمن بدترن

فكر ميكني قدرشونو بدون من كه خواهر ندارم خيلي كمبود خواهر و حس ميكنم

چرا برات مهمه اهمیت بدن فقط روی خوشی خودت تمرکز کن و اهمیت نده بعدش این بقیه هستن که دنبال توجه تو م ...

آدمي كه باورش بشه نچسبه هيچ خوشي اي نميتونه داشته باشه

خب ببين توي عمل وقتي زياد بي محبتي ببيني شما مجبور به گدايي محبت ميشي چون همه آدما به يه محبت نرمال ...

نه بنظر من وقتی به هرچیز هرکس بی توجه باشی خودش ناخودآگاه میاد سمتت تو وقتی خیلی به یه چیزی فکر میکنی داری قدرت فرنکاس بهش میدی که باعث میشه اون کمتر بهت فکر کنه این یه فکت روانشناسیه یه بار امتحان کن یه روز فقط یه روز واس خودت باش واس خودت زندگی کن دور از این فکرا خودت به خودت محبت کن هرچیزی که حالتو خوب میکنه انجام بده هرچی ورزش موسیقی آشپزی رقص پیاده روی خرید اصن خودتو مهمون کن یه شیرموز بستنی سعی کن هرچی که منفیه دور کنی همیشه به چیزای خوب فکر کن واسه خودت وقت بزار بنظرم مهم نیس اگ کسی بهت محبت نکنه خودت میتونی این کارو کنی

سلام عزیزدلم ناراحت نباش در حد خودت خوب باش نیازی نیست که خاکپای دیگران باشی.سعی کن همیشه تمیز و آرا ...

والا بخدا همين كارارم ميكنم ولي باورت ميشه اونايي كه اين كارارو نميكنن جلوي چشم خودم ديدم كه عزيزترن؟

نه بنظر من وقتی به هرچیز هرکس بی توجه باشی خودش ناخودآگاه میاد سمتت تو وقتی خیلی به یه چیزی فکر میکن ...

مرسي عزيزم از راه حلت اين كارم امتحان ميكنم چشم ولي چرا من بايد انقدر تنها توي دنيا زندگي كنم كه همش خودم به خودم محبت كنم ولي ديگران همه آدما بهشون محبت كنن

از كجا ميدوني نرفتم فايده اي نداشته بخدا اصن احساس ميكنم ذاتي نچسبم و ديگران دوستم ندارن من هر تلاشي ...

تا وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی از بقیه چه انتظاری داری، اتفاقا مغرور و بلند پرواز باش جایی میری زیاد حرف نزن مجلس گرم کن بقیه نباش (کم گوی و گزیده گوی چون در) یه ذره خودتو بگیر براشون، مثل ملکه ها رفتار کن مرتب و اراسته بگرد.. تغییر رو از خودت شروع کن تا بقیه هم تغییر کنند

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

[QUOTE=345548709]والا بخدا همين كارارم ميكنم ولي باورت ميشه اونايي كه اين كارارو نميكنن جلوي چشم خودم ديدم كه عزيزترن ...[/QUOTEنگران نباش عزیزم میتونی دعای عزیز شدن رو پیدا کنی از گوگل بخونی

ببين آخه توي آدماي معروف و بازيگرا ديدي؟بعضيا بي دليل عزيزن و كاريزماتيك بعضيا بي دليل نچسبن ما كه ب ...

من حتی طردم کردن تازگی خیلیا . اما من قبلا فکر میکردم مث تو که من بی ارزشم شاید الان اتفاقا چون خیلی حس ارزشمندی میکنم نه برام کسی مهمه تازه اینجوری ارزشم بالاتر رفته حتی اگه اعتراف نکنن . فقط بچسب به علایقت یه حالی میده که نگو وقتی پیشرفت کنی چه حال خوب چه هدف هات بقیه یروز دنبالت میفتن ادمای خوبتر . مدار انرژیت و عوض کن با عوض کردن فکرت که بی ارزشم و .. و ادمای دورت و خط بکش