2777
2789
عنوان

بلاگر های خوشبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 54 پست
تابحال از نزدیک بلاگری رو دیدی؟؟

پارسال ی دختره اینجا اومده بود تاپیک زد ک من فلان کافه بودم فلان بلاگر اومد با دوستش و شوهراشون . 

دختره میگفت همشون سرشون تو گوشی بود فقط ی تیکه فیلم می‌گرفتند باهم بودند

ی کیک آورده بودن هیچی سفارش ندادن بعد اینکه استوری هاشون رو گرفتند رفتند.

فقط بخاطر و تو فیلم شاد بودن و ادا درمیاوردن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خوشبحالت عزیزم تو نظر کرده خدایی انقد دوس دارم ویلا داشته باشم

والا ویلا درست و حسابی ساختن خیییلی گرون در میاد

ما سالها پیش ۳ میلیارد خرج کردیم 

الان همون رو با ۳۰ میلیاردم نمیشه ساخت 🥲

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ویلا درست و حسابی ساختن خیییلی گرون در میادما سالها پیش ۳ میلیارد خرج کردیم الان همون رو با ۳۰ ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالله به شادی استفاده کنی همیشه زندگی پولدارا برام جالب بوده ببخشید میپرسم خودت تون ساختین یا ارث اینا رسیده منظورم اینکه مسیر موفقیت تون چطور بوده

اولا ک ما ظاهر میبینیم ینی چیزی ک خودشون دلشون میخاد رو ب ما نشون میدن دومن پول باشه ادم استرس قسط و ...

پول باشه زندگی تأمین درسته 

اما پولدار مشکل ندارند؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
مبارکت باشه عزیزم ایشالله به شادی استفاده کنی همیشه زندگی پولدارا برام جالب بوده ببخشید میپرسم خودت ...

همسرم پزشک متخصص هستن و حتی یک ریالم کسی بهشون نداده

پول باشه زندگی تأمین درسته اما پولدار مشکل ندارند؟

منظورم ب شاد و شنگول بودنشه ک از پولداریه، زمانی ک پول نباشه چجوری ویلا اجاره کنی میوه بخری خوراکی بخری نوشیدنی بخری بعد استوری کنی ک‌مردم فک کنن خوشبختی، اولش هم گفتم ظاهره دیگه

یTEمهمین دختره سالومه قیافه معمولی داره ولی همش تو عشق حال الآنم بارداره انقدرررر ناز می‌کنه شوهرشم ...

فیلماشون ک بنظرم جلو دوربینه فقط 

زندگی مشترک جذابی ندارن

مدام تو گوشی .حریم شخصی ندارن .بچههاشون و شوهرشونو و هرچی ک دارن باید ب اشتراک بزارن 

خبلی خوشایند نیس،به چه قیمت اخه ....

مبارکت باشه عزیزم ایشالله به شادی استفاده کنی همیشه زندگی پولدارا برام جالب بوده ببخشید میپرسم خودت ...

مرسی عزیزم 

سلامت باشین

انشالله قسمت شما عزیزم😍

مگه جدا شد؟؟؟

اره بابا ۳ ۴ ساله میگفت  

شوهرش خیانت کرده شوهرشم مینداخت گردن این همه چیو

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

اره دیدم یکی از فامیلای مامانم بلاگره خیلی هم معدوف اول شهرستان بودن کلا اجدادمون شهرستانن خیلی پولداره خودش موهاش ۶ ملیون داده اکستنشن مو طبیعی پروتز باسن و سیته ژل لب بوتاکس طلاق گرفته شوهرش عید تو شهرستان یه چادر زده بود کباب میفروخت دوتا هم بچه داره ک گردن نمیکیره داده دست خواهر مرده با دوست پسر دختر عموم ریخته روهم کلا خیلی زندگی عجیبی دارن از این سفر به اوند سفر از این باغ به اون باغ