2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

268 بازدید | 24 پست

دوستان هرچیزی ک فک میکنید برا تنبلی خوبه بگین تورو خدا ریزش مو خیلی شدیدی دارم و عجیب دیگه استرسی و پرخاشگر شدم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

من داشتم با ورزش و اصلاح سلک زندگی کنترلش کردم حامله شوم و بعد زایمان ول کردم..الان دوباره ریزش مو و ..و..دارم

مهم ترینش اینه شکر رو حذف کنی کاااممل و اینکه تایم خوابت تنظیم باشه

ورزشم بکن اما ورزش سنگین برات خوب نیست....

من داشتم با ورزش و اصلاح سلک زندگی کنترلش کردم حامله شوم و بعد زایمان ول کردم..الان دوباره ریزش مو و ...

موهام ب قدری کم‌ حجم شدن ک دارم دیوونه میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه ورزش کن حتما یک رو در میان . ورزش باعث میشه رحم فعال شه .

هر چیزی که با طبع سرد میخوری در کنارش یه چیز طبع گرم بخور ،شیرینی جات ،قند نوشابه کلا بزار کنار . خرما با چایت بخور . رو پنیر سیاه دونه بریز بخور ، رو ماست فلفل سیاه بریز . تو پریودی کاچی درست کن ۳ روز اول صبحانه بخور . تو پریودی شکمت با شال ببند . حتما حتما موقع ظرف شستن پیشبند ببند . ترشی نخور . تو پریودی ۲ روز اول حمام نرو .مرغ درست میکنی حتما ۳ حبه سیر خرد کن داخلش که بپزه ،سردی مرغ بگیره . جوز هندی ،رنده کن ،یه پنس بریز تو یه قاشق مربا خوری عسل بخور ، یا میتونی یه پنس بریزی تو خورشت و مرغ بخوری 

برای ریزش مو قرص زینک بخور . مولتی ویتامین مینرال هم بخور . 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
موهام ب قدری کم‌ حجم شدن ک دارم دیوونه میشم

من یه زمانی انقدر مو داشتم حجمش زیاد بود ،الان هیچی برام نمونده ،دکتر رفتم اصلاح سبک و رژیم و دارو ، ماسک مو فلان ،ریزشش قطع  شد ولی دیگه حجم نداره موهام 

من یه زمانی انقدر مو داشتم حجمش زیاد بود ،الان هیچی برام نمونده ،دکتر رفتم اصلاح سبک و رژیم و دارو ، ...

منم فقط از خدا میخوام قطع شه ریزشش دیگه نمیخواد مث اولش بشه 

اول اینکه ورزش کن حتما یک رو در میان . ورزش باعث میشه رحم فعال شه .هر چیزی که با طبع سرد میخوری در ک ...

مینرال هم برا مو خوبه؟؟؟؟

منم فقط از خدا میخوام قطع شه ریزشش دیگه نمیخواد مث اولش بشه

اونا که گفتم رعایت کنی خوب میشی من ۳ سال درگیرش بودم .ورزش هم یادت نره .پیاده روی به درد نمیخوره ،ورزش های که ضربان قلبت بره بالا . 

تنبلی تخمدان هیچ وقت خوب نمیشه فقط کنترل میشه ،باید دائم رعایت کنی .

تنبلی بهتر شه موهات دیگه نمیریزه . 

ورزش+اصلاح مزاج

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منم مشکلشو دارم متاسفانه ریزش مو ، جوش های ژیاد در ناحیه پشت بدن و بازوها و باسن و تیرگی نواحی خاص ب ...

اره بخدا منم نابود شدن

مثلا چ ورزشی

هر ورزشی فقط خیلی سنگین نباید باشه

پیاده روی هم که عالیه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱