2777
2789
عنوان

ینی کل خیترشوریام خراب میخاد بشه؟؟

411 بازدید | 14 پست

سلام من امروز خیارشور گذاشتم ۲۰کیلو بعد توش سیر خورد شده شوید جفعری ونعنا و ترخون خشک ریختم...توهر بطری هم ی لیوان سرکه با چهارقاش نمک حل کردم ریختم بعد همسایم گفت جعفری نمیزمن خراب میشه ینی خراب میخاد بشه؟؟؟دلم خیارشور خوشمزه میخاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نریختی؟فقط سرکه و نمک؟!من برای خیارشور ۱۵پیمانه آب ،یک پیمانه سرکه میریزم.نمک هم میچشم میریزم.چون ...

ابم زدم یادم رفت چرا توی ابش ی لیوان سرکه زدم و چهارقاشق نمک چشیدم ی کم شور ترش بود فلفلم زدم

نمک ید دار از همن بسته بندیا میشه؟؟

آره.نمک دریا و سنگ نمک نمیذاره خیارشور نرم بشه و حالت له شدگی پیدا کنه.با نمک دریا یا سنگ نمک نیازی به زاج سفید هم نیست خیارشورت ترد میشه

از کجا پیدا کنم؟؟؟؟سنک نمک الان میشه درشونو باز کنم بزارم روش؟

اونوقت خیارشورت خیلی شور میشه واینکه سنگ نمک خیلی سفته باید تو آب حل کنی.انشاالله که خراب نمیشه ولی دفعه بعد امتحان کن متوجه تفاوت خیارشور میشی.بعضی سوپری ها و عطاری ها دارن میتونی از اونحا بخری

اونوقت خیارشورت شور میشه واینکه سنگ نمک خیلی سفته باید تو آب حل کنی.انشاالله که خراب نمیشه ولی دفعه ...

مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکنه

مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکن ...

خواهش میکنم.من یه بار درست کردم نرم شد خودشم تویخچال بود کلا.ولی بانمک دریا سفت شد.بخاطر جعفری هم نگران نباش. یادم رفت بگم.مبارک باشه و نوش جونت عزیزم.

اونوقت خیارشورت شور میشه واینکه سنگ نمک خیلی سفته باید تو آب حل کنی.انشاالله که خراب نمیشه ولی دفعه ...

مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکنه

مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکن ...

ظرفات چه سایزی هستن؟نمکشو کم نریختی؟ما 18پیمانه اب یه پیمانه نمک یه پیمانه سرکه.اندازه هامون هرسال همینه بعلاوه زاج یا برگ مو یا نصف استکان ابلیمو طبیعی برا تردشدنش.عالی هم درمیاد.سبزی ...هم میزنیما