یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از کجا پیدا کنم؟؟؟؟سنک نمک الان میشه درشونو باز کنم بزارم روش؟
اونوقت خیارشورت خیلی شور میشه واینکه سنگ نمک خیلی سفته باید تو آب حل کنی.انشاالله که خراب نمیشه ولی دفعه بعد امتحان کن متوجه تفاوت خیارشور میشی.بعضی سوپری ها و عطاری ها دارن میتونی از اونحا بخری
مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکن ...
خواهش میکنم.من یه بار درست کردم نرم شد خودشم تویخچال بود کلا.ولی بانمک دریا سفت شد.بخاطر جعفری هم نگران نباش. یادم رفت بگم.مبارک باشه و نوش جونت عزیزم.
مرسی عززززیزم...ولی قبلا هم با این نمکامون درس کردم... فقط جعفری زدم اعصابمو ریخت بهم مگ خوشبو تمیکن ...
ظرفات چه سایزی هستن؟نمکشو کم نریختی؟ما 18پیمانه اب یه پیمانه نمک یه پیمانه سرکه.اندازه هامون هرسال همینه بعلاوه زاج یا برگ مو یا نصف استکان ابلیمو طبیعی برا تردشدنش.عالی هم درمیاد.سبزی ...هم میزنیما