2777
2789

توروخدا بدون قضاوت و نصیحت بهم بگید به کمکتون نیاز دارم 

من یه آقایی رو دوست دارم فقط اختلاف سنیمون خیلی زیاده این آقا و داداشش احترام زیادی به بابای من میزارن بابای منم اونا رو دوست داره فقط بابای من با پدر اونا رابطه خوبی اصلا نداره این آقا هم هر وقت منو میبینه لبخند میزنه یه بارم داشتم از دانشگاه برمیگشتم دید منو یه مقدار مانتوم کوتاه بود یه جوری چپ نگام کرد منم از ترسم سریع رفتم لباسمو درست کردم یکی از دوستام اومد رو اکانتم ک مثلا به این آقا ابراز علاقه کنه ولی اسم منو آورد از اون روز این آقا انگار از من فرار میکنه میشه یه راهکار بدید به نظرتون برم ازش معذرت خواهی بکنم و واقعیت بگم یا چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها خب آقاهه در جواب چیزی نگفته بود؟

دقیق یادم نیست ولی یادمه بعدش که پیامش دادم گفتم میای بازی چون میدونستم اگه بگم منم بلاک میکنه شناخته بود منو سين زد جواب نداد نوشتم لالی مگه نوشت لال خودتی منم عصبی شدم نوشتم من زبون دارم هم قدت بی تربیت خاله فلانی(اسم مادرشو گفتم)بهت ادب یاد نداده بعدم بلاکش کردم 

درسته حالا هم یه مدت حرکتی چیزی نزن اگه خواستگاری داشتی که خیلی اوکی بود جوری به گوشش برسونی حله

مثلا اگه جمعه نذری ببرم در خونشون اگه خودش باز کرد بهش بگم من سر بچگی یچیز گفتم اگه ناراحت شدید ببخشید اگه میشه اینطوری از آدم فرار نکنید زشته