2777
2789
عنوان

مذهبیا ی سوال لطفاً بیاین همهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت چی؟ اگه معیارتون قران باشه نه حرفایی که خیلیا از خودشون دراوردن‌ اینکه گفتم عین عدالت هست. حق ...

قرآن بصورت صریح میفرماید:

حافِظُوا عَلَی الصَّلَواتِ وَ الصَّلاةِ الْوُسْطی ... » در انجام همه نمازها به خصوص نماز وسطی =(نماز ظهر )کوشا باشید!...سوره بقره، آیه 238

. فَأَقیمُوا الصَّلاةَ إِنَّ الصَّلاةَ کانَتْ عَلَی الْمُؤْمِنینَ کِتابًا مَوْقُوتًا » ، نماز را (به طور معمول)انجام دهید، زیرا نماز وظیفه ثابت ومعینی برای مؤمنان است!سوره نساء، آیه 103

... وَ أَقیمُوا الصَّلاةَ وَ لا تَکُونُوا مِنَ الْمُشْرِکینَ »  و نماز را بر پا دارید و از مشرکان نباشید.سوره روم، آیه 31.

من شنیدم خوش بحال اونا که اگه کار خیری میکنن بتونن اونو باخودشون به اون دنیا ببرن!!! اغلب ما یه کار خوبی انجام میدیم خالصانه ولی بعدش ممکنه یه کارایی کنیم که اون کار خوبه ازبین بره ، چطور؟ مثلا بعدش ممکنه جو بگیردمون که به! عجب کار خوبی کردماا، یا مثلا غیبت کسیو کنیم یا تهمت به کسی بزنیم یا کسی رو مسخره کنیم و از این دست مسائل ولی اون دنیا شاید کارایی به دادمون برسه که حتی فکرشم نمیکردیم

من شنیدم خوش بحال اونا که اگه کار خیری میکنن بتونن اونو باخودشون به اون دنیا ببرن!!! اغلب ما یه کار ...

عااا دقیقاً درست میگین 

ممکنه کار خوبه با کارای بد نابود بشه..:)

خیلیییی ممنونم:(✨ 

اگه کاربرای مذهبی رو می‌شناسین تگ کنین زودتر جواب بدن مرسی

بیا تو کانال تلگرامی راه رستگاری اونجا جواب میدن

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
اگه کاربرای مذهبی رو می‌شناسین تگ کنین زودتر جواب بدن مرسی

@Rahe_rastegariy

اینو تو جستجوی تلگرام وارد کن

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین