2777
2789
عنوان

مذهبیا ی سوال لطفاً بیاین همهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 52 پست
هیچ وقت برای توبه دیر نیست ولی نمی‌دونم بستگی به خدا داره که کار های خوب گذشته اون فرد رو ازش قبول ک ...

خیلیییی ممنونم 

از ته قلب و دل پشیمونه. ولی اگ دیر باشه... 

حتما میپرسم ولی میخواستم نظر مردمم بدونم..... 

خیلی ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اگه بفهمی اتفاقی افتاده ک امکان مرگ هست؟؟؟ مرسی:(

تا قبل مرگ امکان توبه هستچ اما مثلا سوار هواپیما باشی دیگه وقتی فهمیدی هواپیما سقوط کرده و چند ثانیه دیگه میمیری اون توبه پذیرفته نمیشه 

چقد قشنگ گفتی:)مرسی:(💔

اره عزیزم ما بنده ها همه چیو با عقل کوچیک و دل کوچیک خودمون میسنجیم برا همین دنیارو برا خودمون جهنم میکنیم 

یا زیادی بخودمون سخت میگیریم یا کلا ناامید میشیم و بخشش خدا و ول میکنیم 

انقدر زیاد میبینم بعضیا میگن نماز خوندم شک دارم پس حتما قبول نیست درصورتی که نیت و نفس کار مهمه همین مهمه که برای خدا وضو گرفتی و رو به قبله وایسادی و عبادت کنی 

اگه حق الناس نباشه گناهاش بخشیده میشه. اگه قرار بود به نماز نخوندن و اینا بریم جهنم که ۹۰ درصد مردم ...

اگه اینطور باشه که عادل بودن خداوند زیر سوال میره

یک فردی تلاش کنه و دستورات خدا رو انجام بده و فردی که هیچ یک از دستورات رو انجام نده

خدا اینا رو برابر بدونه؟!!!

اگه اینطور باشه که عادل بودن خداوند زیر سوال میرهیک فردی تلاش کنه و دستورات خدا رو انجام بده و فردی ...

عدالت چی؟ اگه معیارتون قران باشه نه حرفایی که خیلیا از خودشون دراوردن‌ اینکه گفتم عین عدالت هست. حق الناس بخشیده نمیشه بقیه چیزا میشه. نملز و اینا هم امتیاز محسوب میشه و حساب میشه در جایگاهش. ولی دلیل نمیشه هرکی اینارو انجام نداد عذاب بشه و بره جهنم