2777
2789

بخاطر پول اومده بود ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم درآورد 

۳ ساله عقدیم بخاطر اصرار خودش نامردی رابطه کامل داشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به هیچ عنوان از مهریه کم میکردی 

اما همین الان همون 30 تا رو هم ازش بگیر آدم شه. آدم پول پرست همونم ازش بگیری میسوزه. بزار بفهمه نه تنها چیزی دستشو نگرفت بلکه باید یه چیزم دستی بده. 

فقط اصلا بهش برنگرد حالا که فهمیدی گولت زده. جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته. زودتر جداشی به نفعته عمر نازنینت حیفه بخوای حتی یه روز با این انگل هدر بدی. 

رابطه هم اصلا مهم نیست شوهرت بوده وهمه با شوهرشون رابطه دارن. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
چیکار باید گنم؟؟شکایت کردم بابات زگیل تناسلی ک بهم داده اونم هنوز ب جایی نرسیده مهریمم شده سالی یکی ...

همین که از زندگیت بیرونش کنی منفعته 

چقدر اشغال و کثیف بوده بگو آخه مرتیکه هرز زیگیل تو چی هستی که بابام بیاد چیزی هم به نامت کنه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
همین که از زندگیت بیرونش کنی منفعته چقدر اشغال و کثیف بوده بگو آخه مرتیکه هرز زیگیل تو چی هستی که با ...

کلا دیدن چیزی دستشون و نمیگیره فقط دنبال هر راهی بودن من و حذف کنن برن سراغ بعدی