2777
2789
عنوان

مذهبیا ی سوال لطفاً بیاین همهههههه

745 بازدید | 52 پست

ی آدم 

اگه قبلا کارای خوبی کرده باشه 

عبادت زیاد روزه نماز دعا ذکر کمک

خلاصع همه چی تموم 

ولی بعد از ی مدت بخاطر اتفاقای زندگیش دیگه دست از همه چی کشید 

حتی نمازشم نخونده دیگه 

یکم افتاد تو گناه 

ن اینکه مشرک و کافر بشه 

ولی یکم کارای بدی کرده.... دیگه اصن یاد خدا نیفتاد..

الان اگه فوت کنه ثواب کارای قبلش هیچ میشه؟؟؟؟ 

ن اینکه کافر باشه و بمیره ، دیگه نماز و روزه و یاد خدارو نداشته باشع و افتاده باشه تو گناه 

یعنی تو دورانی که گناهکاره بمیره 

بعد از اینکه فهمیده احتمال مرگ هست دوبارع پشیمون شده و میخواد برگرده ولی میترسه و میگه دیره......... 

چون شنیدم میگن ی عمر عبادت ی شبه میره..... می‌خوام بدونم شامل حال اینم میشع یا ن 

ممنونم:(✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم اصلا

ولی تا جایی که می‌دونم فقط حق الناسه اگه اشتباه نکنم که کارای خوب رو از بین میبره... بر اساس سه دقیقه در قیامت که همین بود...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

خدا میدونه.... چون خدا بهتر از هرکسی از حالا همه خبر داره... 

ولی برای توبه هیچوقت دیر نیست اینا کار شیطونه ک میندازه به فکر آدم ناامید بشه بگه دیره 

حتی زناکار باشی توبه کنی خدا میبخشه 

عقل و دل خودت چی میگه؟ 

خدا رو میشناسی اصلا؟ 

بنظرت خدا مثل ما بنده هاس؟ 

انقدر راحت فراموشمون میکنه ولمون میکنه ؟ خدایی که به ازای کمترین کارای خوبمون به ما نعمت میده فراموش کنه خوبیامونو؟

هیچ وقت برای توبه دیر نیست 

ولی نمی‌دونم بستگی به خدا داره که کار های خوب گذشته اون فرد رو ازش قبول کنه با نه از یه آیت الله بپرس بهت میگه ولی خدا مثل انسان ها نیست که چون بندش خطا کرده ولش کنه خدا همیشه توبه پذیره و راه بازگشت بنده هاش رو باز نگه میدارم ولی تا دیر نشده باید اون شخص طلب بخشش کنه و قول بده اگر از مرگ نجات پیدا کرد تا آخر عمرش دیگه از خدا دور نمونه شاید اینطوری بشه که گناهانش بخشیده بشه از امام حسین و ائمه کمک بگیره حتما حاجت روا میشه

نه .کوچکترین عمل خوبی به حساب میاد و از بین نمیره

مثلا زندگیش دو دوره‌ای آخه 

ی دوره‌ خدارو قبول داشته و عبادتش میکرده و آدم خیلی خوبی بوده.... 

ی دوره بازم خدارو قبول داشته، ولی هیچکدوم از کارای قبلو نکرده و فقطططط گناه 

تو دوره دوم اگه خدایی نکرده از دنیا بره... حساب میشه مگه نه؟ 

آیه قرانه

اگه به اندازه دانه خردل خوبی کنید پاداشش میگیرید اگه بدی کنید جزاشو مبینید

اون هم پاداش داره هم عذاب... مثل همه ما

میدونی اصلا نمیشه قضاوت کرد... نامه اعمال دست خداست.. شماهم درگیر نشو چون به جواب نمیرسی چون خدا نیستی

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞