2777
2789
عنوان

تجربه مصاحبه تخصصی فرهنگیان

1130 بازدید | 10 پست

سلام. من امروز مصاحبه‌ی تخصصی داشتم. ساعت ورود ساعت ۷ بود ولی ما تقریبا ساعت ۷ و نیم رفتیم داخل و تا ۱۲ و نیم کارمون طول کشید.

اول رفتیم برای آزمون روانشناختی که همونطور که بقیه هم گفتن خیلی ساده‌ست. فقط می‌شینید پشت سیستم و به سوال‌ها جواب می‌دین.

قسمت بعدی بررسی مدارک بود. لوح تقدیر فقط استانی و کشوری و جهانی قبول می‌کردن؛ یعنی لوح‌های مدرسه و منطقه‌ای هیج امتیازی نداره. 

بعد رفتیم برای بحث گروهی. موضوع "ارتباط والدین با نوجوانان" بود. تو این قسمت مهمه که فعال باشین. یعنی نمونید که بقیه بهتون فرصت حرف زدن بدن. ولی حواستون هم باشه که تو حرف بقیه نپرید و دنبال اینم نباشید که خیلی بخواید حرف بزنید و حق بقیه رو ضایع کنید. در آخر هم باید یه صورت جلسه می‌نوشتیم. بچه‌ها با هم‌گروهی‌هاتون صحبت کنید که موقع گفت‌و‌گو زمان رو مدیریت کنن. مثلا ما تو نوشتن صورت جلسه زمان کم آوردیم. اون زمانی که بهتون میدن همه‌اش برای حرف زدن نیست. نوشتن صورت جلسه هم یه سری اصول داره. اگه می‌خواید مسئولیت نوشتن صورت جلسه رو بر عهده بگیرین، حتما قبلش نحوه‌ی نوشتنش رو تمرین کنید.

بخش بعدی ارائه‌ی تحلیلی بود. موضوعش انتخاب یه تخته هوشمند از بین ۳ تا تخته بود. یه متن بهمون دادن که ۵ صفحه بود. این ۵ صفحه هم اینجوری نیست که خیلی زیاد باشه. خوندنش وقت زیادی نمی‌بره اما باید بتونید مطالب رو تو اون زمانی که بهتون میدن خلاصه و جمع‌بندی کنید. من تو تجربه‌های بقیه دیده بودم که گفته بودن باید آخرش نتایجمون رو به صورت یه نامه بنویسیم، ولی از ما نخواستن. بعد هم رفتیم انتخابمون رو با دلیل توضیح دادیم. 

در کل به نظر من خیلی از مصاحبه‌ی عمومی ساده‌تر بود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه سختمن سال ۹۵ فرهنگیان قبول شدم مصاحبه تخصصیمون سه تا استاد نشسته بودن سوالای خیلی معمولی میپر ...

از سال پیش روند مصاحبه‌ی تخصصی تغییر کرده. قبلا تدریس بود، الآن تدریس نیست ولی یه سری کارهای دیگه باید انجام بدیم.

یعنی چی سه تا تخته یکیو انتخاب کنیم یا اون ۵صفحه چی بود بیشتر توضیح میدی؟انشالله تاپیک قبولیت🌹

یه نوشته میدن که ۵ صفحه‌ست. ۵ صفحه هم که میگم اینجوری نیست که زیاد باشه. شاید رو هم بشه ۳ صفحه. 

موضوع ارائه تحلیلی تو روزهای مختلف ممکنه تغییر کنه ولی در کل محوریتش همینه که باید از بین چند تا گزینه، یکی رو انتخاب کنی و برای انتخابت دلیل بیاری. مثلا برای ما که تخته بود، ویژگی تخته‌ها رو گفته بود. مثلا اندازه‌ی صفحه نمایششون چقدره، قیمتشون چقدره، چه امکاناتی دارن و... حالا اینجا تو باید به عنوان کسی که داره برای یه جایی صفحه هوشمند می‌خره، انتخاب کنی که کدومش مناسب‌تره. 

نه اینا دیگه نیست.

تو شایستگی های دفترچه همینا نوشته بود؟

ببخشیدا زیاد میپرسم اخه منم پرورشی مشاور قبول شدم تو کانالهای استخدامی اصلا اینا نبود استرس گرفتم بنظرت برای ما هم مثل شماست یا مثل اموزگاری؟

از دفترچه که سر درنمیارم🥴

تو شایستگی های دفترچه همینا نوشته بود؟ببخشیدا زیاد میپرسم اخه منم پرورشی مشاور قبول شدم تو کانالهای ...

راستش این مورد رو دقیق اطلاع ندارم ولی به احتمال زیاد مصاحبه‌ی شما با ما تفاوت داشته باشه.