2777
2789
عنوان

هوای مازندران چطوره الان

136 بازدید | 14 پست

تا یه ماه اینده چطوره؟

قراره اگه خدا بخواد برم شمال نگران وسیله جمع کردنمم😂

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امروز صبح اومدیمگرم و شرجیزیر کولر نشستیم ببینیم شب چطور میشه بریم ساحل

سمت بالای کوه فکر کنم باید خنک تر باشه

اگه واسه سفر اومدین برین سمت ارتفاع یکم هوای خنک بخوره بهتون🤍

سمت بالای کوه فکر کنم باید خنک تر باشهاگه واسه سفر اومدین برین سمت ارتفاع یکم هوای خنک بخوره بهتون🤍

یه سری کارای تعمیراتی برای ویلامون داشتیم امروز درگیریم 

از چهارشنبه میریم سمت ییلاقای مازندران یه سه روزی ریلکس کنیم 

نه حدودی بر حسب تجربه بچه ها پرسیدم که چطور میشه

از الان به  بعد فکر کنم فقط گرم تر و شرجی تر بشه اگه سامانه بارشی نداشته باشیم اما جاهیی مثل جواهرده و روستاها و مناطق کوهی خنکن خوبه 

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

از الان به بعد فکر کنم فقط گرم تر و شرجی تر بشه اگه سامانه بارشی نداشته باشیم اما جاهیی مثل جواهرده ...

اره اونجاها فقط دسترسی به اینترنت و کار و زندگی یکم اذیت میکنه فقط مگرنه با دو ساعت اختلاف اب و هوا از این رو به اون رو میشه😂

اره اونجاها فقط دسترسی به اینترنت و کار و زندگی یکم اذیت میکنه فقط مگرنه با دو ساعت اختلاف اب و هوا ...

دقیقا شمال اینطوریه که اگه برا سفر میای باید کلا نت و گوشیو و کار فک و فامیل همه رو بندازی دور عشق کنی 

پ

اگر نه باید بری وسط شهر خونه بگیری بیرونم میری از گرما و شرجی بودن هوا دم بکشی  

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

دقیقا شمال اینطوریه که اگه برا سفر میای باید کلا نت و گوشیو و کار فک و فامیل همه رو بندازی دور عشق ک ...

دقیقا😂