2777
2789
عنوان

بنظرتون معنی زندگی چیه 🌱

88 بازدید | 8 پست

؟  

خودم حس پوچی دارم پیدا میکنم نمیدونم چرا 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم آدم میاد تو زندگی که خودشو پیدا کنه...خود واقعیشو...هر اتفاق و رنجی اون رو ارتقا میده و نزدیک ...

خب سوال اینجاست چجوری خود واقعیتو بشناسی

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
خود شناسیتکامللذتخوشیو خوبی

خودشناسی چجوری ممکنه ؟ 

خب سوال اینجاست چجوری خود واقعیتو بشناسی

از محیط اطرافت دور شو ...بشین بنویس ببین کی هستی؟ مثال میگم ،یه آدم حسود،دهن بین، مثلا دست و دلباز و هرخصوصیتی که داری رو بنویس چه بد چه خوب...خوبارو حفظ. کن و بدا رو دونه دونه ترک کن....هر بار یه اخلاق بد رو ترک کن...اون وقت میبینی تو کی هستی

چند سالتونهببین توی زندگی طی اتفاق های مختلف و‌طی زمان بهش پی میبری

18

ببین واقعا اینجوریه ک بعضی وقتا خودم میدونم دارم خودمو گدل میزنم نمیدونم چجوری بگم مثلا ته ته مغزم میدونم که الان برم تلگرام دنبال پیام فلانیم ولی خودمو گول میزنم میگم اع برم فلان چنلو ببینم مثلا