گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️. خورشیدصفات است نمیگویم کی ❣️موزون حرکات است نمیگویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمیگویم کی❣️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️. خورشیدصفات است نمیگویم کی ❣️موزون حرکات است نمیگویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمیگویم کی❣️
و بعدم یه خانم رو معرفی کنم باهاش تماس بگیره و کمکش کنه یا زنگ بزنه بهش تو کیلینیک
اگه کاما میذاشتی تو جمله بهتر بود.چون دوتا معنی داشت جملت
منظور اصلیم این بود که برا تاپیکش من یکی رو میخواستم معرفی کنم بهشون که بتونه کمکش کنه خیلی دقیق تر وبهتر از اینجا. اما خوب میترسن اگه قبول کنن لولو بخوردشون😂😂