2777
2789
عنوان

تا حالا کسی بوده گربه هارو اذیت کرده باشه خودش تاوان بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5838 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمارا اذیت می کنن ده تا یکی تاوان نمی دن

بعد شما می گی تاوان برای گربه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

عجیب ترین چیزی که دیدم این بود که یکی از اقواممون یه بچه روباه گرفته بود اذیتش میکرد دمش رو بسته بود ...

من بچه بودم یه نفر یه مار گرفته بود بعد حالا کاش میکشتش، رفته بود دهنشو چسب قطره ای زده بود😑 اینجوری حیوون زجر میشکه اونقد دلم سوخت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من بچه بودم یه نفر یه مار گرفته بود بعد حالا کاش میکشتش، رفته بود دهنشو چسب قطره ای زده بود😑 اینجور ...

من اون روز یک مارمولک کوشولو و ناز دیدم چقدر کیوت بود 

کاربر آقا 

حیوونا  چون زبون بستن و بیگناه خب تاوانشم سنگینه 

ولی خب ی سری از موجوداتم واقن برا سلامتی مضرن 

یکیش موش ک عامل هزارتا مریضیه 

واینمیسه ک بگیریمش باید کشت یا سوسک 

یا هالا مثلا سگ وحشی اگ حمله کرد باید دفاع کرد

درسه غریضشونه ولی خب نمیشه وایساد نگا کرد ک 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
حیوونا چون زبون بستن و بیگناه خب تاوانشم سنگینه ولی خب ی سری از موجوداتم واقن برا سلامتی مضرن یکیش ...

اره، حیوونی که آزار برسونه و برا زندگی ضرر داشته باشه اگه راهی نباشه باید کشتش. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خدا دلش نسوخت من دلم بسوزه توهم دلت نسوزع

خودت نوشتی اون پسرتاوان داده پس خدادیده  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖