2777
2789
عنوان

شوهر خالم حالمو بهم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 23 پست

وای من 7سال این طعنه هارو شنیدم و رفتم کتابخونه با بغض و اشک به زور تمرکز کردم و درس خوندم. آخرشم موفق شدم.

البته من کنکوری نبودم. ولی فرقی نداره. برا هدفت تلاش کن. من هر سال که قبول نمی‌شدم جاری و مادرشوهرم عروسی میگرفتن.

سالی که قبول شدم جاریم خیانتاش رو شد و طلاقش دادن. نبود موفقیت منو ببینه. ولی مادرشوهرم حسابی خفه خون گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر تروخدا به حرف مردم نباشید

مگه همین شوهر خاله عزیز تر از جانت تو این مدت که تو درس میخوندی کاری برای تو کرده؟یه زنگ زده ببینه تو اوج درسات که خسته میشدی حالت چطوره یا هرچیزی؟

چرا باید وقتتون و فکرتو بخاطر یه ادمی که هیچ نقشی تو زندگیت نداره بهم بریزی؟؟؟

اصلا گیریم نشد و رفتی ازاد به اون چه بابا؟

انقدر تروخدا به حرف مردم نباشیدمگه همین شوهر خاله عزیز تر از جانت تو این مدت که تو درس میخوندی کاری ...

من ک ادمیم برام مهم نیست

ولی مامان بابام ب حرف مردمن

دیروب داشت میگفت اگ قبول نشی میگن وای دخترشون چقدر خوند اخرشم قبول نشد یکسال حبس بود ن گوشی ن دوست

ب ریشت میخندن

من ک ادمیم برام مهم نیستولی مامان بابام ب حرف مردمندیروب داشت میگفت اگ قبول نشی میگن وای دخترشون چقد ...

برات مهم نباشه 

اولش این حرفا رو میزنن اما تو دلشون جشنه بعدش عادی میشه براشون دیگه اصلا نمیگن چیشد چی نشد تجربه دارم که میگم بهت 

فقط ترو جون هرکسی که دوست داری این دو روز رو خیلی خوب درس بخون خیلییییی خیلییییی خوب 

من ک ادمیم برام مهم نیستولی مامان بابام ب حرف مردمندیروب داشت میگفت اگ قبول نشی میگن وای دخترشون چقد ...

وقت برای فکر کردن و ناراحتی کردن خیلی زیاده اصلا پنجشنبه از ساعت ۱۲ به بعد بشین فقط فکر کن و ناراحتی کن حتی میتونی گریه هم کتی😉😂

ولی این دو روز رو بخوننننن واقعا بخون

وقت برای فکر کردن و ناراحتی کردن خیلی زیاده اصلا پنجشنبه از ساعت ۱۲ به بعد بشین فقط فکر کن و ناراحتی ...

چشم عزیزممم

من انسانیم پایمم قویه میتونم نتیجه رو عوض کنم این سه دوز؟

چشم عزیزممممن انسانیم پایمم قویه میتونم نتیجه رو عوض کنم این سه دوز؟

مطمعن باش و استرس اصلااااااااا نداشته باش روز کنکور خوب بخدا استرس خیلی میتونه یه دفعه یه چیزی که صد هستش رو بیاره پایین برای همین اصلا استرس نداشته باش فکر کن میخوای بری از این ازمون سنجش بدی مثلا

حتی شب قبل کنکور ام درست رو بخون اصلا ثانیه ای رو از دست نده