2777
2789

یه مدته تو فشار مالی هستیم ،اخلاق شوهرم یه جوری عوض شده اصصصصلا نمیشه باهش حرف زد.نزدیک ۱۰ روز صحبتهای عادی مون هم به دعوا ختم میشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میخوام احترام نگه دارم

با زبون خوش حرف بزنم

خودمو به نشنیدن میزنم 

انگار نه انگار

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مثل شوهر دوستم هر وقت فشار مالی باشه چنان اخم و تخم میکنه حتی حرف عادی هم به زور میزنه

دوستت تو این مواقع چکار میکنه

دوستت تو این مواقع چکار میکنه

بیچاره اکثر وقتا دوستم سکوت میکنه تا از لاکش بیاد بیرون . و شبا میشینه گریه میکنه.بعضی وقتا هم که صبرش تموم بشه بحث میکنه ولی بحثی که سرانجامی نداره

همه آدمها اخلاقشون ارتباط کامل با ضربان جیبشون داره .

انگار اصلا نمیشناسمش

بیچاره اکثر وقتا دوستم سکوت میکنه تا از لاکش بیاد بیرون . و شبا میشینه گریه میکنه.بعضی وقتا هم که صب ...

بعدش که اوضاع روبراه میشه رفتار شوهرش تغییر میکنه؟

من هیچوقت شوهرمو اینجوری ندیده بودم آخه

بلند بلند یه فحش های زشتی به ........میگم الانه که .....

من مرد نیستم و یه خانمم ولی اخلاقم خیییلی ارتباط مستقیمی با موجودی کارتم داره😁 دیگه اونا که مردن

ولی خداییش اخلاق  بدیه طفلک اطرافیانتون😕

من نهایت فقط خودم استرس میگیرم ولی اصلا بداخلاقی نمیکنم