2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هم دانشگاهی داشتم عاشق یه پسر شدن باهم

پدر دختره اجازه نمیداد بهم برسن بعد دوسال دیروز بهم رسیدن استوری دختره رو دیدم انقد ذوق کردم

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

معجزه ی من این بود که ، پسری ک تو رویاهام باهاش زندگی میکردم حرف میزدم ، هر وقت دلم میگرفت تو ذهنم باهام حرف میزد ، تو واقعیت بعد چند سال پیدا کردم ، حتی فکرشو هم نمیکردم که همجین ادمی ک تو ذهنم هست پیدا بشه یا وجود خارجی داشته باشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

کل خانواده مخالفت داشتن هرچه میومد خواستگاری بی فایده بود همش ن ن ن ن میگفتن ولی نمیدونم چی شد بلللله رو گفتن چقد حس خوبی بود یعنی اینقد شوق کردم🥺

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

معجزه نمیدونم

ولی نامزدیمون بهم خورد مامانش مخالف بود با من

باخودش دوست بودیم یبارم خیلی دعوا کردیم ول کرد رفت من خیلی خیلی وابستش بودم بعد یماه برگشت کلا همیشه این اخلاق رو داره خیلی مودیه فک نمیکردم برگرده واقعا برگشت همه چیو خودش درست کرد خانواده منم ناراضی بودن چون قبلش از سمت اونا بهم خورد مامهمون دعوت کرده بودیم بهشون برخورده بود اونارم راضی کرد اومدن و الان 9 ساله ازدواج کردیم دوتا دختر داریم😍

چندسال اول خیلی پشیمون بودم ازازدواج باهاش ولی بعد بدنیا اومدن یچه ها خیلی همه چی تغییر کرد و رابطمون بهترشد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی