2777
2789
عنوان

بابام بد ترین حرف عمرمو زد بهم

399 بازدید | 11 پست

سلام من پروا نیستم کاربر دومم

نمیدونم از کجا شروع کنم به گفتن از بی محبتی هاش، از فرق گذاشتنناش،از حرف هایی که بی عقلی و بی فرهنگی توش موج میزنه از کجا بگم من آخه😭

امشب داداشم از هیئت برگشت کلاس شیشمه دیگه بزرگ شده بی حوصله بود رو مبلی که با مبلی که من روش نشسته بودم زاویه نود درجه ساخته با شوخی پامو انداختم رو پاش اونم هوار کرد میشه گفت گریه کرد باور کنید الکی تابلو بود مامان و بابام تو اتاق میخواستن بخوابن که بابام از تو اتاق قربون صدقه داداشم رفت و به من فحش داد ولی واسم عادی شده بگید چیکار کنم جوابشو بدم داد بزنم منم یا داداشمو سرزنش کنم😭😭

اگه هستید بگم دیگه چیکارم کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا میگذره ، ذهن خودت رو آروم کن با دعا نماز مناجات 

ورزش ، باهاشون درگیر نشو

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

تو اشتباه میکنی‌ پات و میذاری و رو پای داداشت باید با پات بری تو دهنش

بچه لوس

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
۱۵ سالمه

مشثل بیشتر ماهاا در دوران تجرد و تاهل پسر دوستی خانوادمونه

تنها نیستی

سعی کن مادر شدی این زنجیره قطع کنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

فقط و فقط درستو بخون و بی توجه باش بهش تو سعی کن بری بالا انقدر بالا که محتاج احترامشون نشی

که پشیمون بشن از رفتارشون

اون همینه دیگه به قول خودت بی فرهنگ تو سعی کن مثلش نباشی به اینده فکر کن دخترم

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …