2777
2789

خوش به حال اون موقع هایی که با مادرم میرفتیم مشهد چقدر نق میزدم زمینی میرفتیم دوتایی چون خواهر و پدر ندارم دلم برا شبای تو جاده .. زیارت امام رضا تنگ شده ناشکری کردم

ازش بخاه بطلبه دوبارع بری عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله امام رضا بطلبه، هرچه زودتر بیای

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

امام رضا انقدر مهربونه اگر واقعا از ته دلت زیارتشون رو بخوای میطلبه. دلت شکست دعا کن بهش میرسی. مهر و محبت ائمه توی دلت هست پاکی‌. بقیه چیزا هم با همین عشق  درست میشه ان شالله

من اصلا آدم مذهبی نیستم و حتی قبول هم ندارم ولی واقعا دلم‌میخاد برم کربلا امسال

برنامه دیشب محفلو دیدی؟ اون تیکه اش که دور از جون شما بلا نسبت یه کارتون خواب میره کربلا و چیا براش پیش میاد؟ندیدی حتما ببین 

برنامه دیشب محفلو دیدی؟ اون تیکه اش که دور از جون شما بلا نسبت یه کارتون خواب میره کربلا و چیا براش ...

ندیدم امشب میبینم طولانیه؟🥲

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️