2777
2789

من امروز رفتم سونوگرافی ببینم قلب جنین تشکیل شده یا نه .دکتر گفت فیبروم دارم الان تونت سرچ کردم خیلی دلواپس شدم تا روزی که برم دکتر...خواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم گاهي مشكلي ايجاد نميكنه حتي دكتو ميگه باردار شو كه دفع بشه فيبروم هم 

ولي گاهي با جنين بزرگ ميشه و باعث سقط ميشه 

انشالله واسه شما از نوع دوم نباشه 

قبل اقدام مگه نرفتي دكتر و چكاپ؟

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
قصد بارداری نداشتم و خدا خواسته بود..برام دعا کنید مشکلی پیش نیاد

انشالله به سلامتي تموم كني بارداريتو و ني ني سالم بياد بغلت 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
قصد بارداری نداشتم و خدا خواسته بود..برام دعا کنید مشکلی پیش نیاد

گلم اصلا واسه اين موضوعات تو نت سرج نكن فقط و فقط بهت استرس ميده بهش فكر نمن تا بري دكتر

بخدا من انقد اين كارارو كردم ك الان استرسي شدم

ولي ديك اصلا هرچيمم باشه نميرم تو نت سرج كنم جون ي جيزايي مينويسن ك علايمش با ما بكيه ولي خطرناكه 

البته دكترم منو توجيه كرد ك اصلا نرم جون هيجكدوم از مقاله هاشون علمي نيس و از خودشون و تجربياتشون دراوردن

اكر مشكلي بود ك باردار نميشدي

نكران نباش

نبينم غم داري عشق جان😢خدا خودش دلتو شاد ميكنه من ميدونم😭😭تروخدا واسش دعا كنيد❤️
گلم اصلا واسه اين موضوعات تو نت سرج نكن فقط و فقط بهت استرس ميده بهش فكر نمن تا بري دكتر بخدا من ان ...

ممنون عزیزم بابت دلداریت.دکتر سونو هم گفت کوچیکه وفعلا مشکلی نیست اما ماه‌های بالاتر باید بررسی بشه..خدا کنه به خیر بگذره

ممنون عزیزم بابت دلداریت.دکتر سونو هم گفت کوچیکه وفعلا مشکلی نیست اما ماه‌های بالاتر باید بررسی بشه. ...

فدات بس ديك اصلا نكران نبااااااش💋

ممنون عزیزم .. انشالله شما هم بارداری سالم و بی خطری داشته باشی و به خوشی نینی رو بغل کنی

گلم ي سوال ج طوري عكس اينجوري كذاشتي پروفايلت؟