2777
2789
عنوان

نظافت خونه و زیبایی

1212 بازدید | 58 پست

هرکاری میکنم نمیتونم همه کارامو باهم انجام بدم برنامه هم دارم ولی بازم نمیتونم همشو انجام بدم خیلی عصبی میشم  خیلی حس بی عرضگی میکنم صبحا هفت و نیم تا۳میرم سرکار بادخترم ک دوسالشع . میام خونه امروز نیم ساعت خوابیدم پاشدم یخچال فریزرمو آف کردم تمیزش کردم و ی پتو شستم  پیاده روی هم کردم یساعت  ولی نتونستم بقیه برناممو انجام بدم کل خونم بهم ریختس. حموم نتونستم کنم نمازنخوندم  ب پوست و بدنم نتونستم وازلین بزنم  خیلی اذیتم   این همه ساعت پای یخچال و فریزر بودم ب اون کوچیکی  ای خدا  چیکارکنم بتونم همیشه مرتب باشم. بااینکه کار میکنم توخونه همیشه نامرتبه خسته شدم دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عزیزم نمیشه کارخ ونه تمامی نداره 

من ی مدت همینجوری پدرم در اومد هر روز ک تمیز باشه هر لحظه نشد

دیگ قسم خوردم بیشتر از دو ساعت کار نکنم خسته نکنم ارزش نداره

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

همین ک میری سرکار ده هیچ از بقیه جلویی کار کردن و خرج درآوردنم خودش یه هنره 

عزیزم یک سوال دخترتو مهد میزاری؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
نمیشه عزیزم نمیشه کارخ ونه تمامی نداره من ی مدت همینجوری پدرم در اومد هر روز ک تمیز باشه هر لحظه نشد ...

نمیدونم بخدا ولی من بیشتر ازدوساعت‌سرپام ولی بازم خیلی ناجوره خونم  ظرفارم نرسیدم بشورم خیلی خستم دیگ 

نمیدونم بخدا ولی من بیشتر ازدوساعت‌سرپام ولی بازم خیلی ناجوره خونم ظرفارم نرسیدم بشورم خیلی خستم دی ...

میدونم عزیزم خسته نکن خودتو بعدا هزار تا مریضی میگی ی کسی کمک حالت نمیشه نکن 

همون دو ساعت کافیه بیشتر،نکن 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب