2777
2789
عنوان

نظافت خونه و زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 58 پست

عزیزم اگر خونه نامرتبه اول ظاهر خونه رو تمیز کن،البته هرچی رو از وسط خونه برمیداری مرتب بزار سرجاش که بعد مجبور نشی کمدا و کابینتا رو مرتب کنی، تمیز کردن تو یخچال یا کابینتا و … رو بزار برای به روز تعطیل بعد تمیز کردن ظاهر خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم شما شاغلی انقد خودتو اذیت نکن با ی بچه کوچیک ...واقعا ناراحت شدم برا شرایطت

شوهرم انتظار خونه مرتب داره سرکارم هعی بم غرمیزنن تیکه میپرونن دخترم خرابکاری می‌کنه اونجا واقعا اذیتم هم پول لازم هم با بچه و سرکاردارم ازبین میرم 

دست ب هیچی نمیزنه وسیله ای هم خراب بشه خودم بایددرسکنم والا

پس اشتباه بزرگی کردین که بهش رو دادین کارای خونه رو تقسیم کنید قبول نکرد بگید خرج بچه ها و منو باید بدی حقوق منم برا خودم 

شوهرم انتظار خونه مرتب داره سرکارم هعی بم غرمیزنن تیکه میپرونن دخترم خرابکاری می‌کنه اونجا واقعا اذی ...

واقعا سخته شرایطت خب وقتی شوهرت غر میزنه نرو سرکار بگو خودت مخارجو تامین کن که منم خانه‌داری و بچه داری کنم

سلام شما نصف روز شاغلی و طبیعتاً خونت بهم ریخته است منم همین طور بودم تا بچه ها بزرگ تر شدن اصلا عذاب وجدان نداشته باش روزهای جمعه همه جا رو بشور و بساب 

یک اتاق درنظر بگیر از اول تا آخر هفته هر لباس یا هر چی بود بریز اون تو که دورت شلوغ نباشه آخر هفته جمع کن  

ظرفا رو هم همون موقع که غذا میپزی بشور 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پس اشتباه بزرگی کردین که بهش رو دادین کارای خونه رو تقسیم کنید قبول نکرد بگید خرج بچه ها و منو باید ...

شوهر منم دست به سیاه و سفید نمیزنه چون مادرش بهش یا نداده منم دیگه عادت کردم 

ولی به حقوقم کاری نداره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

همه کارارو نمیشه باهم کرد تمیز کردن یخجال خودش کلی انرژی و وقت میبره. ‌تو شستن کلیییی انرژی میبره

الان خستگی درکن فردا خونرو نظافت کن خودتم حموم برو

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

میدونم عزیزم خسته نکن خودتو بعدا هزار تا مریضی میگی ی کسی کمک حالت نمیشه نکن همون دو ساعت کافیه بیشت ...

پریشب دستام ب حدی درد میکردن نمی‌تونستم تکونی بدم بخدا فک کردم میخام سکته کنم ولی از کارزیادبود

شوهر منم دست به سیاه و سفید نمیزنه چون مادرش بهش یا نداده منم دیگه عادت کردم ولی به حقوقم کاری نداره

والا همسر من غذا درست میکنه ظرف میشوره تمیز کاری انجام میده از منم بهتر وقتی خرج خونه تقسیم میشه اونم باید تقسیم بشه