2777
2789

چند شب پیش پسرم شدیدا بیقراری میکرد بحدی که حالش بد شد یلحظه نفسش رفت منم شهر غریب تنها شوهرمم سرکار بود  اسنپم کلا درست کار نمیکنه زنگ زدم ب شوهرم واسمون اسنپ بگیر بریم بیمارستان اونم زنگ زده بود دوستش امد دنبالمون دوستش نامزد داره با نامزدشم رفت امد دارم بنده خدا تو راه زنگ زد لازمه بیامو گفتم ن خلاصه مادرشوهرم این قضیه رو فهمیده و ولکن نیست هی ب شوهرم میگه غیرتت چطوری قبول کرد هی ب من میگه دل و جرئت داری نترسی الان چند روزه این ماجرا شده نقل دهنش عالمو ادم فهمیدن درحالی که من شهر غریب با ی بچه ۵ ماهه و خونه ویلایی تنها میمونیم شوهرم هفته ای یکی دوبار شاید شبا خونه باشه  نمیدونم چه واکنشی نشون بدم حرصم گرفته خودش ۴۵ ۵۰ سالشه هنوزم که هنوزه تنها برع بیرون گم میشه

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم محلش نده 

یه چند روز میگن بعد خسته میشن

بعدم که همسرت اومد بهش بگو صرفا به خاطر خودت چیزی نگفتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اینو باید همسر شما مدیریت کنند 

و برخورد کنند با این رفتار مادر شون 

چرا که شما بدون اطلاع همسرت سوار خودروی دوست ایشون نشدین 

که اگر هم بدون اطلاع همسر تون بود و حتی اون فرد یک فرد غریبه بود بازم بیماری بچه تون توجیه موجهی بود برای اینکه اطرافیان دهن شون رو ببندن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
مهم سلامتی بچه ت بوده که اونو با هرچی و هرکس شده رسوندین بیمارستان این نشون دهنده مسولیت پذیری یه پد ...

واقعا یلحظه خودم کپ کردم نفهمیدم دارم چیکار میکنم فقط اون لحظه ب ذهنم رسید ب شوهرم زنگ بزنم اونم زنگ زدع بود دوستش اون بیچاره ۵ دقه نکشید دم در بود

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم

چجوری ب گوش مادر شوهرت رسیده؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما