2777
2789
عنوان

کیسته یا علائم بارداری😞💔

176 بازدید | 13 پست

سلام خوبین عزیزای دل 💔

من سونو دادم ۳۰ اردیبهشت کیست هموراژیک داشتم تخمدان راست قبل ترش هم کیست هموراژیک تو تخمدان چپ که اون خونریزی کرد و افتاد الان ۱۱ روز مونده به پریودم  پریودامم نامنظمه زیردلم تیر میکشه کمرم درد میکنه سی*نه هامم حساس شده و درد داره هراز گاهی به بو هم حساس شدم و وقتی تو ماشینم میخوام بالا بیارم در وقتی که این علایم رو قبل نداشتم ممنون میشم با تجربه ها راهنماییم کنین من سنم کمه

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی ولی خب میگم هنو به موعدم خیلی مونده نکنه از کیسته باشه💔

انشالله ک نیس

اصن بد ب دلت راه نده خدا بزرگه

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
انشالله ک نیساصن بد ب دلت راه نده خدا بزرگه

خیلی امیدم بالاست ان شاالله هرچی خدا بخواد💚

ممنون عزیزم از درج نظرت 

معده دردم هستم عزیزم و نفخ دارم خیلی و یبوست

بارداری نیست گلم شاید لقاح باشه شایدم کیستت میخواد بیوفته

ان شاالله بیفته بخدا خیلی اذیتم ممنون میشم برام دعاکنید عزیزم😞

خیلی امیدم بالاست ان شاالله هرچی خدا بخواد💚ممنون عزیزم از درج نظرت معده دردم هستم عزیزم و نفخ دارم ...

نفخ هم یکی از علائم بارداریه

گلم چند وقته اقدامی؟!

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
همین الانم یخورده حالت تهوع وسرگیجه دارم

انشالله ک هستی❤️

از ته دلم برات دعا میکنم خدا بهت یه نینی سالم و صالح بده

انشالله ک هستی❤️از ته دلم برات دعا میکنم خدا بهت یه نینی سالم و صالح بده

دورت بگردم ممنون از این همه خوش قلب بودنت مهربونم💚ان شاالله بهترینا نصیب قلب پر مهرت قشنک من