2777
2789

بگین ببینم پولدارایی که میشناسین کیا هستن شغلشون چیه خونه زندگیشون چطوره مقدار سرمایش چقدره 😀

من پولدار ترین آشنام دوست خودم  شوهرش البته که شغلش تجارت وصادرات سرمایش هم چند تا ماشین لوکس خارجی و ده تا واحد آپارتمان یه ویلا و چند باغ و خونش مثل کاخه😦

(دوستان هی نگین تکراریه لطفا هرکی دوست داره بگه هرکی هم نه از تاپیک بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموم هست....

سالهاست ساکن امریکاست و وضع مالی اش اینقدر خوبه که اکثر کشورها را رفته ‌.‌جام جهانی و جام ملت های آسیا و کلا مسابقات خاص تک اون کشورهاست.

شغل چینی و بلور و همچنین شرکت حسابرسی داره 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

باش رفت آمد داری؟

من که نرفتم ...ایشون گاهی ایران میاد...

همسرش امریکایی هست و یه دخترم دارند متولد اونجاست.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فک و فامیلمون اکثرا همینن همشونم دکتر مهندسن و از داخل ایران کار خارجی قبول میکنن درامد دلاری و یورویی دارن

بابابزرگمم صادرات خاویار انجام میده و پرورش ماهی و این داستانا 

شوهرمم خودش هم دانشجوعه هم چهارتا شغل داره...

به اندازه خودش و سنش درامدش بنظرم خیلی بالاست خب ...

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را