2777
2789

همسرم کارش یه جوری که ماهی یه هفته میره یه شهر دیگه 

گاهی داداشمم باهاش میره چون نامزدش توی اون شهره 

گاهی همسرم کارش طول میکشه یکی دو روز بیشتر میمونه حالا داداشم چندمین باره بهم میگه شوهرتم دنبال خوشگذرونیه با دوستاش 

( یه کم رفیق باز هست ولی نمیدونم واقعا فقط بخاطر رفیق بازی ینی یکی دو روز بیشتر میمونه؟؟؟) 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اگر یکمی خوش گذرونی نکنن زندگی براشون تلخ میشه 

منظورم دختر بازی و فساد نیست ها 

منظورم اینه با دوستاش یکم بمونه توی اون شهر و دورهمی داشته باشند و این چیزایی که خودتم بدونی ناراحت نمیشی 

مردا اگر یکمی خوش گذرونی نکنن زندگی براشون تلخ میشه منظورم دختر بازی و فساد نیست ها منظورم اینه با د ...

میدونم اونجا زیاد با دوستاش هست چون اینجا اصلا دوستی نداره و برا ادم فوق اجتماعیی مثل شوهر من خیلی سخته تنهایی 

ولی اون مدل حرف زدن داداشم راجب شوهرم نیلی رو مخمه 

فک کنم بیشتر از حرف شوهرم ناراحتم تا اینکه به شوهرم باشم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻