يونيسف مدیر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 577 عنوان مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 15 پست يك سالو نيمه عقدم عادت ندارم بدون دعوت برم خونشون اكثرا هفته اي يكبارو دعوت ميكنه حالا وقتايي ك من از حقم دفاع ميكنمو نميذارم كسي بهم توهين كنه و جوابشونو ميدم تا ي مدت شام دعوتم نميكنه مثلا ميخواد با دعوت نكردنش واسم خط و نشون بكشه اين كارشم خيلي برام زور داره ك چرا فك ميكنه ك من محتاج شام اونام؟درصورتي ك من اصلا خونشون راحت نيستم ولي اين كه اينجوري ميكنه و حس ميكنه ك داره ادبم ميكنه خيلي واسم زور داره حالا بنظرتون اين سري كه دعوتم كرد بهونه بيارم ك مريضمو اينا تا نرم خونشون؟ 1403/04/17 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قدمهای_پاییز عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 7138 ببين مثلا خيلي اهل تيكه انداختنن وقتايي ك پدرشوهرم بهم تيكه ميندازه خيلي ناراحت ميشم اوايل سكوت ميكر ... بیخیالشون بهشون اهمیت نده کمتر برو کلا رفت و آمدتو کم کن منم عقدم بخدا خیلییی کم پیش میاد برم برمم دو هفته یه بار هفته ای یه بار واسه شب نشینی فقط هم با همسرم میرمارتباط کمتر بشه اصطکاک کمتر به وجود میاد در تاپیک های پزشکی سوالات مشاورهای میتونید منو تگ کنید 📌 موفق باشید 💚