2777
2789
عنوان

مادرشوهر

181 بازدید | 15 پست

يك سالو نيمه عقدم عادت ندارم بدون دعوت برم خونشون اكثرا هفته اي يكبارو دعوت ميكنه حالا وقتايي ك من از حقم دفاع ميكنمو نميذارم كسي بهم توهين كنه و جوابشونو ميدم تا ي مدت شام دعوتم نميكنه مثلا ميخواد با دعوت نكردنش واسم خط و نشون بكشه اين كارشم خيلي برام زور داره ك چرا فك ميكنه ك من محتاج شام اونام؟درصورتي ك من اصلا خونشون راحت نيستم ولي اين كه اينجوري ميكنه و حس ميكنه ك داره ادبم ميكنه خيلي واسم زور داره حالا بنظرتون اين سري كه دعوتم كرد بهونه بيارم ك مريضمو اينا تا نرم خونشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خونه مادرشوهرم دعوتیه؟!

اخه مادرشوهرم زنيه ك هميشع مشغول تغريحو گشت و گذاره و اكثرا خونه نميشه و هفته اي يكبارو ب من اختصاص ميده و منم حس ميكنم بدون دعوت برم بي احترامي ب خودمه و سربارش ميشم كلا ادم موذبي هسم 

عزیزم شما با این رویه حتما به  مشکل خواهی خورد

اخه یعنی چی این کارا از حقم دفاعم کنم دیگه چی از حقت تو خلوت با شوهرت جلو شوهرت دفاع کن

والا من ۴ ساله ازدواج کردم هنوز روابطم رسمیه 

سلام مامان جون حالتون خوبه دلم براتون تنگ شده بود

یا مثلا موقع قران خوندنش میگم من و فراموش نکنینا

یا تهش در مورد انتخابات مودبانه میحرفیم تمام😐بابا هنوز تو عقدی پا میشی میری خونشون از حقت دفاع کنی😐

یعنی چی ؟اول کاری خوردید به مشگل😂سر چ از حقت دفاع می‌کنی و چجوری؟خیلی بستگی داره واقعا ولی آره نرو

ببين مثلا خيلي اهل تيكه انداختنن وقتايي ك پدرشوهرم بهم تيكه ميندازه خيلي ناراحت ميشم اوايل سكوت ميكردم ولي الان جوابشو ميدم وقتي انقدر گستاخه و هرحرفي ميزنه بايد تحمل شنيدن جوابش رو هم داشته باشع حالا واسشون زور داره ك من جواب بدم حالا جوابامم همش در نهايته احترامه ها ولي خب زور داره واسشون ميگن چون بزرگ تريم هرچي دلمون خواست بگيم شما به حساب احترام سكوت كن

عزیزم شما با این رویه حتما به مشکل خواهی خورداخه یعنی چی این کارا از حقم دفاعم کنم دیگه چی از حقت ت ...

يعني ميگي وقتي اهل كنايه و تيكه انداختنن من سكوت كنم؟؟جواب ندم تا هرچي دلشون خواست بگن

مثلا بخوام ي مدلشو مثال بزنم اينه ك مادرشوهرم با اين كه ٥٠سالشه ولي مستاجره چون مديريتش صفره ادميه ك انگار از دماغ فيل افتاده انقدر تو خريد خونه تو محله هاي معمولي ناز كرده ك الان مستاجره ولي تو بالاشهر و بااين كارش كلا پز ميده ولي من و شوهرم همچيمونو فروختيم و ي خونه تو جاي معمولي خريديم بدون ريالي كمك از طرف خونوادش ...حالا محله خونه مارو مسخره ميكنه به طور غير مستقيم

يعني ميگي وقتي اهل كنايه و تيكه انداختنن من سكوت كنم؟؟جواب ندم تا هرچي دلشون خواست بگن

ببین خواهر گلم درس اول سیاست

شما باید جوری بری و بیای( کم بری و نهایتتتتت یک شب بیشتر نمونی) 

و جوری رفتار کنی که به خودشون اجازه این صمیمیت ها و دخالت ها و تیکه و کنایه رو ندن

خلاصش روابط و بزار بر پایه احترام نه بر پایه صمیمیت

خودتم هیچ وقت به هیچ عنوان سوالات شخصی ازشون نپرس و تو مسائل شخصیشون نظر نده

اگررر هم تیکه ای انداختن یا در کماااال ادب و با شوخی و خنده و مامان جون گفتن جواب بده

یا کلا یه نگاه سنگین بهش بکن و سکوت کن اما حالا تو این بار رفت و امدتو کم کن نه اینکه مادرشوهرت کم کنه