2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حریم خودتو بشناسی کافیه.اگه بخودت،میاد خواستگاری.روابط دوستی فامیلی خطر ناکه گلم

یعنی از من خوشش میاد؟

البته رفتارای دیگه هم ازش دیدم ولی نگاهاش واسم عجیب تره

تو کیشمیشی؟

خدا بگم ...  

من فک کردم میگی تو کشمش هستی    

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ممنون از راهنماییت 💚💚البته من خودم مخالف دوستی با فامیلم ارزش نداره چون بحث آبرو وسطه

چون خودمم تجربش با پسر خالم داشتم میگم.درخواستای بیجا ممکنه بکنه.بهش گفتم یک بار دیگه همچین گوهی بخوری به خاله میگم.بدبخت موش شد

یه مدت کوتاه.اولش فکر کردم قسط ازدواج داره.بعدش دیدیم نننننننننه.واسه عشقو حالشه.نذاشتم کار به جاهای ...

اونم انگار منتظر چراغ سبز منه ولی من ب روی خودم نیاوردم گفتم چیزی نشون بدم یهو ممکنه پیشنهاد دوستی بده اگه واقعا دوسم داشته باش باید خواستگاری کنه نکردم ب جهنم من چیزی از دست ندادم 

اونم انگار منتظر چراغ سبز منه ولی من ب روی خودم نیاوردم گفتم چیزی نشون بدم یهو ممکنه پیشنهاد دوستی ب ...

اره عزیزم.تو هنوز جوونی نزار احساسات بر عقلت غلبه کنه.اگه دوستت داره چرا دوستی؟میتونه با ازدواج علاقشون ثابت کنه🫡🫡🫡😘😘