2777
2789

بچه‌ها این حرفی که میخوام بزنم رو لطفا جبهه نگیرید علیه من 

بابای من وام گرفت و من از حدود  بیست فروردین تا یه هفته پیش بدون اجازش‌ از حسابش آنلاین پول خالی میکردم مقدارشم حدود 13 میلیون شایدم کمتر شده‌ خلاصه من هیچ صداشو در نیاوردم تا این که شک کرد خلاصه بگم من دانشجوعم و درآمد ندارم و مجبور شدم از این و اون قرض کنم و حدودا الان 10 و 900 دارم نمیدونم کی به داییم گفته بود و داییم باهام حرف زد و کمکم کرد بدهی های همه رو داد طفلکی .یکی از اونایی که من ازش پول گرفتم به گوش بابام رسونده  و حالا بابام میگه میخوام ببینم اینا که پول ریختن برات کیان که آبروی منو بردی. داییم یه پیشنهاداتی داده ولی نظر شما رو هم میخوام بدونم فقط لطفاً من به اندازه کافی داغون و خراب و پشیمون هستم لطفا خواهشاً راه حل بزارید جلو پام

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت نکن خودتو

باباته دیگه 

یه کم سرزنشت میکنع

بی خیال میشه بعد

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

کاش همون اول به داییت میگفتی 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

عزیزم اگه پول ها رو برای تحصیل یا چیزای که واقعا لازم بوده خرج کردی مشکلی نداره ولی اگه باهاش رفتی خوش گذرانی و اینا دختر کم عقلی هستی 

و خوشبحالت همچین دایی داری 

کاری نمی تونی بکنی دیگه گذشت ولی بدون دیگه هیچ وقت پدرت بهت اعتماد نمیکنه

عزیزم اگه پول ها رو برای تحصیل یا چیزای که واقعا لازم بوده خرج کردی مشکلی نداره ولی اگه باهاش رفتی خ ...

دقیقا اعتمادشونو کامل از دست دادم پایین هم از دستم ناراحته اما خب کمکم میکنه

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
همه از این خریتا کردن نگران نباش چند روز سرو صدا می‌کنه بعدش همه چی تموم میشه دیگه اعدامت نمیکنن که

دعا کنید پی جو نشه همون به حرفهای ما قانع بشه

اشتباه کردم🥺🥺🥺

خب تنها راهش اینه که بهش بگی از کیا گرفتی چرا نمیخوای بهش بگی

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
خب تنها راهش اینه که بهش بگی از کیا گرفتی چرا نمیخوای بهش بگی

داییم می‌دونه ولی اگه بابام بفهمه غوغا می‌کنه داییم گفت هیچ بهش نگین فوقش میگم من دادم

نکنه از کسایی پول گرفتی که بابات باشون اوکی نیس ؟