بچهها این حرفی که میخوام بزنم رو لطفا جبهه نگیرید علیه من
بابای من وام گرفت و من از حدود بیست فروردین تا یه هفته پیش بدون اجازش از حسابش آنلاین پول خالی میکردم مقدارشم حدود 13 میلیون شایدم کمتر شده خلاصه من هیچ صداشو در نیاوردم تا این که شک کرد خلاصه بگم من دانشجوعم و درآمد ندارم و مجبور شدم از این و اون قرض کنم و حدودا الان 10 و 900 دارم نمیدونم کی به داییم گفته بود و داییم باهام حرف زد و کمکم کرد بدهی های همه رو داد طفلکی .یکی از اونایی که من ازش پول گرفتم به گوش بابام رسونده و حالا بابام میگه میخوام ببینم اینا که پول ریختن برات کیان که آبروی منو بردی. داییم یه پیشنهاداتی داده ولی نظر شما رو هم میخوام بدونم فقط لطفاً من به اندازه کافی داغون و خراب و پشیمون هستم لطفا خواهشاً راه حل بزارید جلو پام
بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
خب تنها راهش اینه که بهش بگی از کیا گرفتی چرا نمیخوای بهش بگی
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐