2777
2789
عنوان

بچه ها من یه خریتی کردم اگه میشه بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست
داییم می‌دونه ولی اگه بابام بفهمه غوغا می‌کنه داییم گفت هیچ بهش نگین فوقش میگم من دادم

چرا تو لفافه حرف میزنی خو بگو از کی گرفتی ما که نمیخوایم به بابات بگیم 😕

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
نکنه از کسایی پول گرفتی که بابات باشون اوکی نیس ؟

نه از فامیلا ولی داییم میگه تو نباید به هرکس و ناکس رو مینداختی که راس هم میگه 

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂😂😂اسی منم گاه تیکه تیکه از حساب شوهرم بر میداشتم

شک نمیکرد ..آقا ی بار پدر شوهرم پول ریخته بود واس کاری 

شوهرم انجام بده براش منم نمیدونستم ..ی مقداری 

از پول برداشتم ..ی روز دیدم شوهرم و پدرشوهرم سر 

اون مقدار پول حرفشون شد این میگفت همشو زدم شوهرم میگفت ن انقدر کمه ...یهو دیدم شوهرم گفت باشه من فردا میرم بانک 

😨😨😨😧😬😬گفتم الان بیچاره میشم ...خلاصه تا صبح هی استرس داشتم ..😐۴ صبح شوهرم از حواب بلند کردم گفتم ی کاری کردم دعوام نمیکنی ..قسم دادم قسم خورد ..گفتم داد بیداد نکنیا 

😩😩😩😖😖😖😖غلط کردم کردم دیگه این کارو نمیکنم ...من اون پولو برداشتم بت نگفتم فکردم پول خودمونه

شوهرم😑😡😡😡😡😡😡😡😡😡

من😕😕😕😕😕

یکم غر زد...بعد خوابید ...خلاصه سرتو ب درد نیارم 😂😂دیگه این کارو نکردم ...

شوهرمم فرداش ب پدر شوهرم گفت که آره حساب جابجا شده اسمس بانک اشتباه زده درست شد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

😐😂😂😂اسی منم گاه تیکه تیکه از حساب شوهرم بر میداشتمشک نمیکرد ..آقا ی بار پدر شوهرم پول ریخته بود ...

باز مال تو خوبه من از چشم همه افتادم تازه باز پول کم دارم

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
نه از فامیلا ولی داییم میگه تو نباید به هرکس و ناکس رو مینداختی که راس هم میگه

خاک تو سرم تو که از فامیل گرفتی چرا همون اول کاری نرفتی به داییت بگی . این جور مواقع به مامانت بگو ببین اون چه تصمیمی میگیره

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
چرا تو لفافه حرف میزنی خو بگو از کی گرفتی ما که نمیخوایم به بابات بگیم 😕

از فامیلا زن عموم دوست مامانم زن دوست داییم که خانوادگی میریم میایم عموم دختر خاله مامانم خانوم دوست بابام ولی خب داییم مال همه رو برگردوند

خاک تو سرم تو که از فامیل گرفتی چرا همون اول کاری نرفتی به داییت بگی . این جور مواقع به مامانت بگو ب ...

مامانم و داییم با هم هماهنگن

از فامیلا زن عموم دوست مامانم زن دوست داییم که خانوادگی میریم میایم عموم دختر خاله مامانم خانوم دوست ...

مطمئنا زن دوست داییت به شوهرش گفت و و اینم به داییت رسونده😐☹️

همه ی گزینه هات اوکی نیست اصلا . من با اینایی که گفتی به زور سلام علیک میکنم 😕

عب نداره بالاخره هر کی ی اشتباهی میکنه ایشالله برا شما هم درست میشه

دعا کنید برام که به خیر بگذره فقط

مطمئنا زن دوست داییت به شوهرش گفت و و اینم به داییت رسونده😐☹️همه ی گزینه هات اوکی نیست اصلا . من با ...

نه زن دوست داییم نگفته بود متوجه شدم کی گفته حتی پولم بهم نداد ولی با اینکه گفتم نگین گفت

درسته دانشجویی درامدی نداری ولی چرا باید اینکارو کنی خب چیزای غیر ضروری نخر از خودشون بگیر یه مقدار

با اینکترم دیگه تا عمر دارم روم نمیشه نگاه صورتشون کنم