2821
2789

اگه بدونی میشه اما با عوض کردن خودت چی؟؟؟؟

آخه آدم میتونه تبدیل به هرکسی بشه

این رو اثبات کردن، تمام آدمهایی که تغییر کردن و تغییر رو دیدن!

همه اینها واقعا ممکنه، 

چون یه جمله معروف هست که میگه جهان تغییر نمیکنه مگر با دید تو

پس تو بیا تا بهت یاد بدم چطوری دبدت رو تغییر بدی که بتوتی تغییر جهان رو هم ببینی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارهاونی که باهاش ازدواج میکنه:)همش با خودم مقایسش میکنمخدا اصلا عادل نیست اصلا

توی دنیا ۸،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ادم هست

تو روی خودت کار کن، اونوقت انقدر ادمهای خفن سمتت میان که به این روزات حسابی میخندی

یجا نوشته بود که اگه میخای دنیا رو تغییر بدی باید اول خودتو تغییر بدیتغییر دادن خود سخت ترین کار دنی ...

آفرین دقیقا درست گفتی

اما لذت بخش ترین کار دنیا هم همینه

شک نکن😉

آفرین دقیقا درست گفتیاما لذت بخش ترین کار دنیا هم همینهشک نکن😉

دقیقا هنوز شجاعت و راه خودم بودن رو پیدا نکردم اما تو تجربه های کوچیکی که داشتم متوجه شدم که چقدر زندگی با همه سختیش شیرینه موقعی که عوض میشی و راه خودتو میری...♡

Keep swimming🪸🐛

دقیقا هنوز شجاعت و راه خودم بودن رو پیدا نکردم اما تو تجربه های کوچیکی که داشتم متوجه شدم که چقدر زن ...

حالا جالبتر اونجاست که کل دنیا منتظره ما شکل خودمون رو نشون بدیم تا اون هم به همون اندازه که ما لیاقت داریم از خودش رو سهممون کنه

حالا هرچی که باشه، پول، رابطه خوب، سلامتی، موفقیت، آرامش و .........

حالا جالبتر اونجاست که کل دنیا منتظره ما شکل خودمون رو نشون بدیم تا اون هم به همون اندازه که ما لیاق ...

من ایتا  ندارم برنامه ایرانی فقط روبیکا ایفون نصب نمیشه🥲میشه ی برنامه دگ باشه

من ایتا ندارم برنامه ایرانی فقط روبیکا ایفون نصب نمیشه🥲میشه ی برنامه دگ باشه

تلگرام گروه قدیمیمه

به اکانتم پیام بده هروقت وصل شدم عضوت میکنم

@parastookashani

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792