2777
2789
عنوان

چرا خدا همیشه منو

64 بازدید | 12 پست

می‌بره تا لب چشمه و تشنه برمی گردوند 😭😭.                خیلی غمگینم ایکاش بمیرم              

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به خدا نداره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

پس کی ربط داره

زندگی همینه دیگه

قرار نیست همه ناکامی هامونو گردن خدا بندازیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

زندگی همینه دیگهقرار نیست همه ناکامی هامونو گردن خدا بندازیم

من ناکام به دنیا اومدم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
حالا مسخره عام و خاص میشم دشمن شاد میشم

ببین اگه کسی بخواد با ناراحتی تو شاد شه بزار رقص پا ببره کل شهر رو شیرینی بده اما اینو بدون زمین گرد اگه به بدبختی کسی شاد بشی  همون سرت میاد اینو همیشه به مامانم میگم چون کسایی بهم خندیدن مامانم ناراحت اما بعد دو سال بلا سر بچش اومد 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤