2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم اینجا گفت یه قاشق قهوه با شامپوت قاطی کن هر بار میری حموم بزن و ۲۰ دقیقه بذار بمونه رشدشو زیاد میکنه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
روزی یه تا دوبار ؟شونه منظم باعث میشه موها بهم گره نخوره و موخوره نشه و حتی باعث میشه گردش خون کف سر ...

من موهام تا روی باسنمه یه روز درمیان که میشورمش شونه میکنم میبافم کاملا سالمه هیچ مو خوره ای هم نزده تاحالا فقط و فقط بخاطر شونه کم و بافت

من موهام تا روی باسنمه یه روز درمیان که میشورمش شونه میکنم میبافم کاملا سالمه هیچ مو خوره ای هم نزده ...

چون موهات جنسش نرم و لطیف و ضخامت خوبی داره احتمالأ 

کسی که جنس موهاش زبر و تار موهاش نازکه مثل من اگه یه روز شونه نکنم جوری گره میخوره جوری پر مو فرش میشه میشه موکت !

چون موهات جنسش نرم و لطیف و ضخامت خوبی داره احتمالأ کسی که جنس موهاش زبر و تار موهاش نازکه مثل من اگ ...

اگه ببافی اصن باز نمیشه که گره تو گره بشه باورکن

من خودم آرایشگر بهم گفت که کردم 

اگه ببافی اصن باز نمیشه که گره تو گره بشه باورکنمن خودم آرایشگر بهم گفت که کردم

میبافم هر شب باز میکنم شونه میکنم از اول میبافم 

اگه ببافم و ۲ روز بافته بمونه شونه نکنم قشنگ گره هارو حس میکنم