2777
2789

سلام خانوما یه سوال خیلی مهم دارم ؛من یدونه جنین بلاست انتقال دادم و روز سیزده بتام ۶۱۱بود دوروز بعدش شد ۲۶۰۰؛تو گروه باردارا هم میگن احتمالش هست جنینت تقسیم سلولی کرده باشه و دو قلو شه ؛امکانش هست همچین چیزی؟اینم بگم ک لوله هام چسبندگی دارن و احتمال صفره ک خارج رحمی باشه چون لوله ای باز نیس ک جنین بره توش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ای وی اف دفعه اولتونه؟

چقد هزینه کردی؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

اوهوم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اره اسی میشه دونوع چندقلویی داریم 

ی نمونه دوقلوی همسانه 

یعنی از یه تخمک و یه اسپرم داخل یه ساک دوتا جنین تشکیل میشه

خودمم دوتا ساک جدا داشتم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺