2777
2789

خوب چرا گفتی مشهد؟ مگه نمیدونی خانوادت چطور ادمایین؟ میگفتی از سمت محل کترم یه پروژه یا سمینار اجباری است همه هم خانمیم باید بریم اجباریه. 

الانم بگو بعشون گفتم من نمیام ولی گفتن اجباریه وگرنه اخراجت میکنیم. خوب زرتی میری میگی میخوام برم مشهد اونام میگن نه😐

اگه ادم مطمئنی هستی.یعنی به خودت اعتماد داری که هم از پس خودت برمیایی هم اونجا کسی مزاحمت نمیشه واست دردسر درست کنه میتونستی اینجوری بگه.همه هم که میگی خانمن. 

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دخالت نمیکنه ها اینا فضولی میکنن

😳😳😳😳😳😳😳🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

خب اول بگوشوهرداری🤣🤣🤣🤣🤣

فقط شوهرت مهمه

گفت بروبرو

حتی اگرعقدهستید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
شوهرم دخالت نمیکنه ها اینا فضولی میکنن

شوهرم داری واونا باید بهت اجازه بدن یاندن؟😑😑 واقعا فازتو درک نمیکنن.مردم بچه های مجردشونو با مدرسه میفرستن اردوی مشهد توی متاهل باید مامان بابات اجازه بدن؟ اصلا چرا به اونا خبر دادی؟ این دفعه اخرت باشه چیزی از زندگیت بهشون میگی.چون بهشون ربطی نداره تو رفتو امدت دخالت کنن. حالا کافیه کارت به طلاق بکشه یا باشوهرت دعوات بشه یا بیماز بشی چند روز نیاز به کمک داشته باشی اونجا که نیاز به حمایتشون داری غیب میشن و خودشونو میکشن کنار

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
عقد چیه بچه دارم😂😂😂

😁😂

دخترمیشه علت عدم اجازه اوناروبگی

نکنه بچه ات روقراره اونانگه دارن😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه بابا شوهرم همه جوره پشتمه اونا کلا عاشق فضولی و ضد حال زدنن

بچه ات روشوهرت نگه میداره برو

من ازشوهرمم اجازه نمیگیریم بقیه که هیچ😁😂🤣🤣🤣🤣