2777
2789

دیشب ۴ شب خابیدم البته باقرص مسکن، فقط فکروذکرم پختن مربا ترشی سبزی پاک کنم تفت بدم دیشب فقط ۱۰ک گوجه پوره کردم با۴جورمرباپختم فک کنیداسترسم اینه نکته فصل مربوط تموم بشه اون ترشی ومربا وسبزی نشه درس کنم ازتمیزکاری شستن پتو طی سشتن دیواراوشیشه روزانه هفتگی نگم البته وسواس ندارم ولی یچیزی لکه وکثیف باشه روانم بهم میریزه تنم همیشه خسته وکمبود دستام انگار۸۰ساله پینه بسته ته کیفم همیشه خالی ،،ای کاش این مدلی نبودم دوستم گفت تومادرشوهروشوهروبدعادت میکنی بایدنسل زنایی مثل تواززمین برداشته باشه گفت زن یعنی زیبایی طراوت وظرافت آرامش نه حمالی وپادویی شبیه کنیزحاج باقری  

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

درستش اینیه که دوست گفته

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم استرس این مدلی میخواد😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

تمیزی به وقتش به خودت رسیدن هم به وقتش 

نه مثله خیلی خانوما که استعدادشون خوابیدن تا لنگ ظهره 

نه خانومایی مثله شما که مرد تن پرور بار میارن 

زنی که بیرون از خونه شاغل نیست خب باید به امورات خونه برسه نه اینکه فکر و ذکرش خودش باشه

نلایک

عزیزم حرف ایشون خیلی زشت بوده 

ولی شما هم داری به خودت ظلم میکنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دلم استرس این مدلی میخواد😂

همه مدلشودارم ولی اینم هست قوزبالاقوز

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

واقعا نباید این همه کارکنی مگه چقدرجوونی دوستت درست گفته بهت ولی درست بیانش نکرده ،مثل زنای دهه۴۰ اینجوری که تعریف کردی ،خب به خودت برس گلم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

حقیقت رو گفته ولی لحنش بد بوده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵