2777
2789

همکارای خانم تونو چی صدا میزنین؟ ب اسم کوچیک شون یا ب فامیلی شون؟

مثلن مریم جان میگین یا خانمِ فلانی

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

من و اکثر همکارها به فامیل صدا می زنیم مثلا خانم احمدی و...

ولی تک و توک بعضی همکارها که خیلی صمیمی هستند به اسم کوچک 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و اکثر همکارها به فامیل صدا می زنیم مثلا خانم احمدی و...ولی تک و توک بعضی همکارها که خیلی صمیمی ه ...

آخه اگ از همون فامیلی رو صدا بزنیم دگ انگار فاصله رو ایجاد کردیم و تا آخر همون شکلی نمی مونه؟!

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

هنوز معلم نشدم

ولی به این موضوع فکر کردم و تصمیم گرفتم حتما به فامیلی صدا بزنم حتی اگه با دوستم تو یه مدرسه بیفتیم.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
آخه اگ از همون فامیلی رو صدا بزنیم دگ انگار فاصله رو ایجاد کردیم و تا آخر همون شکلی نمی مونه؟!

نه عزیزم

من حتی همکارهای رو که باهاشون نسبتا صمیمی هستم با خانم صدا می زنم

البته اکثر همکارها حداقل ده سال ازم بزرگترن ولی خوب همسن و سال هم باشند با خانم صدا می کنم

کلا صمیمیت زیاد با همکار رو نمی پسندم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)