2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان پایین

265 بازدید | 16 پست

سلام اگه کسی میتونه راهنمایی کنه منو من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه و احتمال یائسگی زوددرس دارم خب همه میدونیم که یائسگی چقدر بد هستش و انواع بیماری ها مثل پوکی استخوان میاره حالا سوالم اینه که میتونم برم تخمک اهدایی بخرم و به ذخیره ام اضافه کنم تا دیرتر یائسه بشم؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم یعنی از لحاظ علمی درمان نداره یا اینکه عرفی رو میگید شما؟

دیگه درمانی نداره از نظر علمی، اما دکتر به من گفت تحقیقات داره انجام میشه که جوانسازی تخمدان رو انجام بدن، در اینده حتما بهتر میشه 

به من گفتن دیگه برای بارداری هم راهی نداری، اما طبیعی باردار شدم دحترم ۲ سالشه

آخه من مجرد هستم و شرایط ازدواج ندارم اما دوست ندارم یائسه هم بشم مامانم خیلی خیلی اذیت میشه از وقتی ئایسه شد

اذیت نداره به نظرم، بحث روانیشه برای مادرها. زنهای قدیم خیلی از پیری میترسیدن

منم از پیری می ترسم چون زودتر از موعد اومده باید برم روانکاو البته که تاثیری نداره خدا کنه درمانش بیاد