2777
2789
عنوان

عروس همچین خانواده ای میشین یا نه

182 بازدید | 14 پست

برای بار دومه تاپیک زدم

دختر و پسر باهم دوست باشن چند سال ، بعد مادر پسره گفته همه عروس هامو برم معاینه بکارت پیش دکتر متخصص زنانی که چندین ساله می‌شناسه ، توی شهرستان خودشون ، هیچ دکتر دیگه ای رو هم قبول نداره 

برای خودم پیش اومده 

شرایط پسر عالیه ولی این مادر زندگی منو جهنم می‌کنه ، رسما روانیه 

حق دارم؟؟؟

بعدشم مهریه فقط ۱۴ تا ، رسمه ، معاینه بکارتم رسمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پسره بی عرضه هست مادرشو بی خیال 

بالاخره پسره میدونه معاینه قراره ببرن چرا نمیگه نمیخوام ؟ نکنید ؟

این از همین الان چشش به دهن مادرشه هر دوتاشون زندگیتو جهنم میکنن نه فقط ماذره 

یعنی پسره عرضه نداره بگه نمیخوام ببریدش!!!!!!یا نه بهت شک داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم نه، چون پسره با این اعتقاد رو داره که با اعتقادات من همخونی نداره یا هم به معاینه اعتقاد نداره که یعنی زیر سلطه‌ست. حداقل پسره یه کم باید بجنگه سر این موضوع با مادرش.

پسر میگه بایدددد بری نری نمیخوام

این شوهر نمیشه برات اصلا بحث معاینه به کنار اینکه هم موضع خانوادشه بعدها داستان سازه میشی مثل همین ها که تاپیک میزنن شوهرم چشش به دهن خانوادشه من هیچم 

ببین من خودم بخوام میرم معایته یا اینکه تو خانوادم باشه همچین چیزی ولی اینکه پسره اینجوری بگه نری نمیخوام خودم میزنم در دونش میگم برو هری این مدل رفتار نماینگر خیلی چیزهاست فقط یه معاینه رفتن نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
این شوهر نمیشه برات اصلا بحث معاینه به کنار اینکه هم موضع خانوادشه بعدها داستان سازه میشی مثل همین ه ...

کوردن ، درجا تهمت میزنن ، قبلا ازین کارا کردن

طرف گفته ما رسم نداریم نمیرم 

هنوزم میگن دختر نبود

کوردن ، درجا تهمت میزنن ، قبلا ازین کارا کردنطرف گفته ما رسم نداریم نمیرم هنوزم میگن دختر نبود

اگه میخواهی  طرفو که خود دانی 

اگرم نه بدون گفتن دلیلت کات کن که حرف در نیارن اونم نه الان یه دوماه دیگه که حرف این چیزها خابیده از ادم نادون چراغ خاموش دور شو لازم نیست بگی توضیح بدی بری فقط برو 

من بااینکه مادرشوهرمم ازم خوشش نمیومد باهام لج بود اما هرگز نگف ک معاینه شم اما مهریم ب درخاست خودم ...

چقدر باشعور و با شخصیت ، هنوزم خوششون نمیاد یا اوکی شدن؟