2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود بعد عکس رنگی

1621 بازدید | 26 پست

سلام این ماه عکس رنگی رحم گرفتم و خداروشکر لوله هام باز بود.. نه لکه بینی داشتم نه خونریزی

الان پنج روزه عقب انداختم امروز صبح بیبی زدم منفی بود حالا این عقب انداختن طبیعیه؟ یا امیدوار باشم 

دیگ خسته شدم

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
تنبلی تخمدان نداری؟

نه عزیزم نه عفونت نه کیست 

هرروز علایم پریودی کمردرد و پادرد دارم ولی نمیاد

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کسی تجربه عقب افتادن بعد عکس داره بگه حداقل بدونم طبیعیه

درد داشت عکس رنگی ؟ با بیهوشی گرفتی؟

نه فقط شیاف گزاشتم و ژلوفن خوردم.. دردش در حد چند ثانیه بود زمانی ماده وارد رحم میشه 

منم عقب افتاد رفتم ازمایش باردار بودم

واقعا خداروشکر

آخه امروز بیبی زدم منفی شد خیلی ناراحت شدم شما چندروز عقب انداختی رفتی آزمایش؟

واقعا خداروشکرآخه امروز بیبی زدم منفی شد خیلی ناراحت شدم شما چندروز عقب انداختی رفتی آزمایش؟

نه الان زوده 

من گذاشتم ۱۰ روز بگذره تا خیالم راحت بشه 

بیشتر از ۱۰ روز گذشت 

رفتم ازمایش جوابو گرفتم از اونجا پرسیدم که ببین مثبت یا نه 

گفتن بلههه بارداری بعداز ۶ سال

من خیلی درد کشیدم دکتر دوباره نوشته میترسم برم

منم به دکترم گفتم کجا بیهوشی هس برم همونجا ... ولی توشهرما من تحقیق کردم جای خوب رفتم واقعا هم کارشون خوب بود 

شماهم اقدامی برابچه دومی؟

نه الان زوده من گذاشتم ۱۰ روز بگذره تا خیالم راحت بشه بیشتر از ۱۰ روز گذشت رفتم ازمایش جوابو گرفتم ا ...

چه حس خوبی بعد۶ساال آزمایش مثبت