و رفتارایی که دوست ندارید مهمونا انجام بدن رو بگید تا فرهنگ سازی بشه
خودم عاجزانه خواهش دارم وقتی یه بیماری واگیر دارید خونه بقیه نرید 🤦🏻♀️خواهرم پیام داده میگه ( ویدا ) دختر عمه خودش و بچه اش آبله مرغان دارن کل بدن و صورتشون دونه هست پا شده اومده خونه ام مهمونی میگم شما مگه آبله مرغان ندارید میگه خوب شدیم 😑در صورتی که هنوز سه روز هم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه میان نشستید یهو میگن کجا بخوابیم؟خو خونت نزدیکه برو خونت دیگه
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
مهمونی که اومد مادر عروسک بچم برداشت داد دست بچش گفت این مال بچمه نبینم بگی نبر من فقط نگاش کردم از دوباره گلدون کوچیک کاکتوس برداشت گفت این قشنگه مال منه میبرمش اخه احمق میری مهمانی هم میخوری هم میبری هم عروسک هم گلدون مال بچم بود هیچکدوم ندادشون دام خنک شد ..