2777
2789
عنوان

تلوخدا بیاید

81 بازدید | 6 پست

امروز دوستم زنگ زد و گریه که شوهرم خیانت میکنه

من چون از شوهرش متنفرم متاسفانه جانبدارانه نگاه میکنم علت تنفرمم به خاطر حس بدی هست که ازش میگیرم

قضیه اینه شوهر دوستم وضعش خوب بود و هم کلاسیشو میخواست سر یک ماجرایی رابطه نزدیک به ازدواجشون بهم خورد،دخترخانم منتظر اقا میمونه ولی دوستم خودشو به اقا نزدیک میکنه و با توجه به اینکه اقا میگفت نمیخوام خودشو با ..مجبور کرد که ازدواج کنند.وضیت مالی اقا خیلی بالاتر از دوستمه

از اوا اون اقا میگه نمیخوامت من اونو دوست دارم تو خیالمم با اونم

دختر خوبیه و میدونم پاکه .

سمت دختره رفته ولی دختره دیگه قراری نذاشته ولی تو پیام ها مرده خودشو برای دختره میکشته تولدش هرسال تبریک میگفته

به دوستمم کفته اون قلبمو فتح کرده بود تو منو با ..گول زدی

من به دوستم گفتم ادامه این ازدواج فقط ناراحتیه و بس 

طلاق بگیر ولی راضی نمیشه به خاطر اسایشی که داره درحالی که میدونم روحش داغونه

زندگی با این خفت رو من بهش کفتم تموم کنه

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
بهش همچین پیشنهادی نده شایدواقعادوسش داره شما خبرنداری خوب اونم برای رسید ن به خواستش تلاش کرده میگی ...

پسره کفته بوده من رابطه قبلیم بازه اینم به زور ...باهاش ازدواج کرده

نمیدونم من حس میکنم زندکیشون مثل قبل نمیشه

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه کس کش مادر ج ندهحرومزاده هستی

بی شعور و بی ادبیت همه جا محرز شده برو من که شوهز کردم ولی دستاورد نیست برام سرکارم میرم ولی توی بدبخت شوهرت بهت پولم نمیده خیانت هم میکنه