دوستان عزیز مادر من متخصص تبدیل غذاهاست: یعنی چی؟ یعنی مثلا قورمه سبزی اضافه بیاد سریع با آب و رشته تبدیل میشه به آش رشته! من هم دیشب براش با آب آبگوشت و اضافه ته چین یک سوپ مقوی پختم برای طعمش آب ماکارونی که آبکش کرده بودم هم اضافه کردم. اینو هم بگم که چون سنش بالاست ترجیح میده شب ها سوپ بخوره. خیلی خوشمزه شده بود. شما چه کشفیاتی کردید تا حالا؟
با قرمه سبزی از این کارا نکنید خواهشا قرمه سبزی حرمت داره
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری به مزش ندارم ولی همین که بدونم طرز تهیه مثلا آش رشته از قرمه سبزی بوده حالم بد میشه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
دوستان شاید شما تعجب کنید یا بدتون بیاد ولی دوستم که آشپزخونه رستوران هار ا تجربه کرده التماس می کرد که تو رستوران ها سوپ نخورید! اینطوری خودتون حد اقل می دونید چی درست کردید