2777
2789
عنوان

چند روز پیش عروسیم بود به عمم بی محلی کردم دعوا راه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 25 پست
خوب کردی دمت گرم انتقلم ماملنتو گرفتی.الان که جدا شدی باهاش قطع رابطه کن نه برو خونش نه بیاد خونت .د ...

نه اصلا خونش که نمیرم، چون دعوت نمیکنه. 

یه بارم بابام بی خبر از من شوهرمو برداشت برد اونجا تا ۱۱ شب گرسنه برگشته بود 

یه تخم مرغ نیمرو نکرد بده به شوهرم مثلا تازه داماد رفته خونش 

هی مرور میکنم کاراشو میبینم حتی کمش بوده رفتارم.

من که جات بودم اصلا دعوتشونم نمیکردمدوتا عمه دارم بیزارم ازشون به بابام گفتم اگه یه روز بخوام ازدواج ...

منم اولش همین کارو کردم به بابام اینو گفتم ولی دیوونه شده بود 

عمم خداشه ینی اصن من براش مهم نیستم خواهرش مهمترینه براش 

همیشه هم عمم تو کاسش گذاشته ها اصن اینجوری نیست که رابطشون دو طرفه باشه ولی این همیشه اونوری غش میکنخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا خونش که نمیرم، چون دعوت نمیکنه. یه بارم بابام بی خبر از من شوهرمو برداشت برد اونجا تا ۱۱ شب ...

حرصشو نخور معمولا فامیل پدری عوضی هستن ما سالی یه بار هم رفت و امد نداریم باهاشون خداروشکر ادماس سمی رو حذف کن خلاص💗

منم اولش همین کارو کردم به بابام اینو گفتم ولی دیوونه شده بود عمم خداشه ینی اصن من براش مهم نیستم خو ...

اگه من بدونم توی سر بعضی پدرای ایرانی چی میگذره خیلی خوبه

عمه من ۷ ساله دقیقا ۷ ساله یه زنگ به بابام نزده ۳ تا بچه زاییده ما نفهمیدیم هنوزم ندیدیمشون اینقدر ارتباطا تیره و تاره

چون شوهرش با آقازاده ها رفت و آمد میکنه برادر پیر بازنشستشه سادشو در حد و اندازه ای نمیبینه که حتی یه زنگ بهش بزنه اونوقت بابام سر همین عفریته با من قهره چرا؟؟؟ چون توی بحث بهم گفت زبون دراز منم گفتم به خواهرت رفتم بعدش عصبانی شد

خوب کردی الان متاهلی و خونه جدا ...قشنگ کات کامل کن...

هرجام دیدیش سلام علیک کن فقط...رفت وآمد نکن والی زندگیتو خراب میکنه دور از جان

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

نظر خودمم همینه مخصوصا وقتی کاراشو مرور میکنم ولی ته دلم یه حس عذاب وجدان دارم

حس عذاب وجدان نداشته باش

آدم بی‌شعور رو باید نشوند سر جاش 

مخصوصا کسی که به پدر مادرت بی احترامی کنه