فامیل پدریم خیلی با ما خوب نیستن ینی با اینکه بابام همیشه در خدمتشونه و غلام حلقه به گوشششونه ولی همیشه طلبکارن ازمون
یه عمه مسن دارم که از وقتی یادمه به مامانم بی احترامی میکرد مامانمم به خاطر بابام چیزی نمیگفت، منم یکم که بزرگ شدم اگه عمم جلوم یه چیزی به مامانم میگفت جوابشو میدادم. مثلا یه بار شروع کرد فحش داد که مامانت گاوه مامانت خره، من فحش ندادم ولی با حرف نشوندمش سرجاش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اولش همین کارو کردم به بابام اینو گفتم ولی دیوونه شده بود عمم خداشه ینی اصن من براش مهم نیستم خو ...
اگه من بدونم توی سر بعضی پدرای ایرانی چی میگذره خیلی خوبه
عمه من ۷ ساله دقیقا ۷ ساله یه زنگ به بابام نزده ۳ تا بچه زاییده ما نفهمیدیم هنوزم ندیدیمشون اینقدر ارتباطا تیره و تاره
چون شوهرش با آقازاده ها رفت و آمد میکنه برادر پیر بازنشستشه سادشو در حد و اندازه ای نمیبینه که حتی یه زنگ بهش بزنه اونوقت بابام سر همین عفریته با من قهره چرا؟؟؟ چون توی بحث بهم گفت زبون دراز منم گفتم به خواهرت رفتم بعدش عصبانی شد