من تازه وارد هفته هشت شدم و حدود بیست روز پیش هم تست قند دادم نرمال بود اما از وقتی وارد هفته هشت شدم عطش میگیرم ،کسی مثل من اگه بوده ممنون میشم تجربه ش بگه ، من واقعا نمیدونم چکار کنم البته تا چند روز دیگه اگه بهتر نشم دوباره میرم تست میدم
فکر کنم طبیعیه یه خانمی میگفت همش عطش داد و هربار یه پارچ دوغ میخورد
عزیزم دعا کن منم مامان بشم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من قبل بارداری به شدت سرمایی بودم ولی از روزی که فهمیدم باردارم تا الان که ماه هشتم هستم عطش دارم همیشه کنارم آب هست نصف شبا باید چند بار بیدار شم آب بخورم تا بتونم بخوابم تو خونه هم لباس فقط یه لایه نازک نخی باید تنم باشه