2777
2789
عنوان

خونه ی ابدیت مبارک همسرم 😭

5148 بازدید | 36 پست

متینم سه شبه که نیستی امشب شب اول محرمه چرا پیشم خودت رفتی بچه مونو کجا بردی انقدر دوسش داشتی باهم رفتین منو تنها گذاشتی 

بیا بگم‌اینا چیکار میکنن که بهم بگن تو دیگه نیستی بگن‌اینکه تو خونه راه میره این که سرشو میزاره رو شکمم صدای بچه شو گوش بده زنده نیست
عکس آگهی ترحیم تو نشونم میدن
میبرنم سرقبرت
میگن تو بغلت خودت مرده
میگن قبول کن‌م که‌مردی
خب وقتی عطرت هنوز رو بالشت ها هست
وقتی هنوز تو خونه صدای اهنگ خوندنت میاد
وقتی هنوز شبا تو گوشم‌اهنگ میخونی
اینا نمیفهنن میگن توهمه
جان من
تو توهمی؟
من دیونه شدم؟
یعنی جدی جدی مردی
خب من الان چیکار کنم
خب بدون تو نمیشه زندگی‌کرد
یعنی دیگه عطرت تو خونه نیست
صبحا‌جمله عاشقانه بهم‌بگی
جان من
عشق من
من دلم برات تنگ میشه
مامان دیگه دخترت بیوه شده
دیدی چه خاکی ریختی تو سرم خدا جون
خدا دیگه باورت ندارم
تو دیگه خدای من نیستی
دیگه من بنده ات نیستم
دیگه بهم کاری نداشته باش
متینم رو گرفتی،بچه پول گرفتی جونمو .رفتی روحمو ر.فتی
بزار حداقل همونجوری که بقیه میگن با خیالش دیونه بشم

4:11

منموببرید پیش خودتون اینجا کسیو ندارگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم با اعصاب بقیه بازی نکنید و آنقدر دروغ نگید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
از کجا فهمیدی واقعی نیست؟

ظرف چند وقت گذشته از کراش و دوست پسر به ازدواج و بارداری رسیدن 

تاپیک قبلی اولش گفتن فردا برات نماز میت میخونن

آخرش گفتن چهار روزه شوهرشون فوت شده

که یعنی وقتی همسرشون فوت کرده بوده ایشون دنبال سیسمونی بودن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میتونم بپرسم خانم اپرا شما چرا بیداری ؟

سلام

خونه دوستم هستم تا یک حرف زدیم بعد چرت زدم تا یک ساعت قبل دیگه نخوابیدم تا اذان