2777
2789
عنوان

عمل لوزه

127 بازدید | 13 پست

سلام ب مهربونا 

دوستان 

پسرم چهارشنبه عمل لوزه انجام داده خوبه خداروشکر بهتره 

فقط امشب بیدار شد یهو از خواب سرشو چسبیده بود می‌گفت سرم درد میکنه البته سمت چپ سرش ی رگش یکم باد کرده  

کسی می دونه دلیلش چیه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که با 24 سال سن هنوز لوزه ای که توی بچگی بهم گفتن عمل کن رو کامل عمل نکردم     

شنیدم میگن عمل لوزه خوب نیست بازم کاشکی شماره پزشکشو میگرفتید برای سوالاتتون

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
و منی که با 24 سال سن هنوز لوزه ای که توی بچگی بهم گفتن عمل کن رو کامل عمل نکردم شنیدم میگن عمل ...

شما دیگه انجام ندادی تموم شده 

ولی بچه های توی سن کم با این شرایط معمولا زود به زود سرما خوردن ، با دهان باز و خرو پف میخوابن به دنبال دهان باز دهانشون خشک میشه و به دنبالش در بعضی ها دندونها بیشتر خراب میشه و رابطه فکی که فک بالا خیلی جلوتر از فک پایین هم ممکنه دیده بشه......

شما دیگه انجام ندادی تموم شده ولی بچه های توی سن کم با این شرایط معمولا زود به زود سرما خوردن ، با د ...

عجب یعنی مشکلی دیگه برامن نیست؟؟ من یادمه دقیقا بچگی دهن باز و خروپف میخوابیدم الان اصلا نیستم!!!

گرچه حتی انحراف بینیم دارم ولی یادمه گفته بودن چه انحراف چه لوزه رو بعد  18 سالگی عمل کنم که متاسفانه نشد و بیخیال شدم...

یعنی بنظرتون الان مشکلی نیست؟

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
عجب یعنی مشکلی دیگه برامن نیست؟؟ من یادمه دقیقا بچگی دهن باز و خروپف میخوابیدم الان اصلا نیستم!!!گرچ ...

من اطلاعاتم در اون حد نیست ولی الان علامت اذیت کننده ای دارین ؟ سرماخوردگی هاتون اذیت کننده ست مثلا عفونت مکرر دارین ؟ اگر خیر دیگه نه 

بیشتر برای بچه ها انجام میشه

باز هم از پزشک خانواده تون بپرسید

من اطلاعاتم در اون حد نیست ولی الان علامت اذیت کننده ای دارین ؟ سرماخوردگی هاتون اذیت کننده ست مثلا ...

ممنونم از راهنماییتون خانم عزیز...من مستقل زندگی میکنم پزشکی دم دسترس نیست ولی میتونم برم دکتر گوش حلق و بینی ولی اول خواستم ببینم چیز مهمی هست یا خیر...

حقیقتا مشکلی برام ایجاد نکرده من توی کل سال خداروشکر معمولا 1 یا 2 3 بار مریض میشم که یک هفته بیشتر معمولا طول نمیکشه و مشکلیم ندارم...

ولی توی سنین نوجوونی حتی سخت میخوابیدم الان همه چی خوبه خداروشکر

ممنونم از راهنمایی و توصیه هاتون انشالله همیشه هم خودتون هم خانواده اتون و هم هرکسی که این نظر رو میخونه شاد و سلامت و موفق باشن